Χαμός στο παγκόσμιο τένις: Ο «δήμιος» του Τσιτσιπά και η συνεργασία που φέρνει τα πάνω – κάτω (vid+pic)

Χαμός στο παγκόσμιο τένις: Ο «δήμιος» του Τσιτσιπά και η συνεργασία που φέρνει τα πάνω – κάτω (vid+pic)

Νέα δεδομένα στο παγκόσμιο τένις, μετά τη συνεργασία του Χόλγκερ Ρουν με τον Πάτρικ Μουράτογλου – Ο Δανός είχε αποκλείσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός!

Την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον κορυφαίο προπονητή τένις στον κόσμο και έναν από τους κορυφαίους στην ιστορία του αθλήματος, Πάτρικ Μουράτογλου, θα έχει ο Χόλγκερ Ρουν.

Ο 19χρονος τενίστας, Νο. 27 στην παγκόσμια κατάταξη, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Σιμόνα Χάλεπ ολοκλήρωσε πρόωρα τις υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν και κατάφερε να πείσει τον Πάτρικ Μουράτογλου να τον αναλάβει μέχρι το τέλος του 2022.

Διαβάστε επίσης: Τόσα κέρδισε ο Τσιτσιπάς από τη δεύτερη θέση στην Αστάνα

Η Ρουμάνα, η οποία πριν από λίγες εβδομάδες έκανε επέμβαση στη μύτη για να ξεπεράσει ένα αναπνευστικό πρόβλημα, αλλά και για αισθητικούς λόγους, έδωσε το ελεύθερο στον Γάλλο να εργαστεί με άλλον παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Πάτρικ Μουράτογλου να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τους με τον «δήμιο» του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο Δανός, ο οποίος θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου τένις και οι ειδικοί πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί στο top-10, τον περασμένο Μάιο (30/5) νίκησε τον Ελληνα τενίστα με 3-1 σετ στο Ρολάν Γκαρός και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του γαλλικού όπεν.

https://www.youtube.com/watch?v=nIyWtilR15o

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πάτρικ Μουράτογλου μπορεί τους τελευταίους μήνες να επικεντρώθηκε στη Σιμόνα Χάλεπ, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Σερένα Γουίλιαμς, αλλά διατηρεί τον ρόλο του συμβούλου στο προπονητικό τιμ του Τσιτσιπά. Ο πολύπειρος κόουτς, ο οποίος φιλοξενεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον Στέφανο στην ακαδημία του στη γαλλική Ριβιέρα, παραμένει στο πλευρό του Ελληνα τενίστα και δίνει συμβουλές στον συμπατριώτη μας και τον πατέρα του, Απόστολο.

«Όσο η Σιμόνα Χάλεπ περνάει χρόνο αναρρώνοντας, με ενθάρρυνε να αναζητήσω για μια νέα συνεργασία. Σήμερα, με χαρά ανακοινώνω πως μπαίνω στην ομάδα του Χόλγκερ Ρουν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Χόλγκερ. Είχαμε έναν ξεχωριστό δέσιμο από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε, όταν ήταν μόλις 13 ετών», ανέφερε στη δημοσίευσή του ο Γάλλος.

Η ανάρτηση του Πάτρικ Μουράτογλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ