Στέφανος Τσιτσιπάς – Μαξί Κρέσι 2-0: Μίλησε η ποιότητα του Στέφανου

Στέφανος Τσιτσιπάς – Μαξί Κρέσι 2-0: Μίλησε η ποιότητα του Στέφανου

Ο Έλληνας τενίστας δυσκολεύθηκε απέναντι στον Μαξίμ Κρέσι, αλλά στα τάι μπρέικ μίλησε η ποιότητα του και πήρε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του τουρνουά της Στοκχόλμης.

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τάι μπρέικ και στα δύο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 του Μαξίμ Κρέσι και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Στοκχόλμης.

Ο Έλληνας τενίστας έδειξε χαρακτήρα και έβγαλε την ποιότητά του στο παρκέ στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και έτσι μπόρεσε να φτάσει σε δύσκολη, αλλά δίκαιη νίκη, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους δύο παίκτες να κρατούν τα δύτο πρώτα σερβίς τους. Στη συνέχεια ο Μαξίμ Κρέσι μπόρεσε να σπάσει το σερβίς του Στέφανου Τσιτσιπά και να περάσει μπροστά με 4-2. Όμως ο Έλληνας τενίστας έδειξε ψυχραιμία και πέρασε μπροστά με 5-4. Τίποτα δεν άλλαξε όσο περνούσαν τα γκέιμ και έτσι οδηγηθήκαμε στο τάι μπρέικ με το 6-6. Εκεί, ο Στέφανος προηγήθηκε με 5-0, αλλά είδε τον Αμερικανό να επιστρέφει να και μειώνει σε 6-5. Όμως ο Τσιτσιπάς μπόρεσε να κάνει το 7-5 και να πάρει το πρώτο σετ, κάνοντας το 1-0.

Το δεύτερο σετ κινήθηκε στα ίδια επίπεδα με το πρώτο, με τους δύο αντιπάλους να υπερασπίζονται τα σερβίς τους και να μην αφήνουν κανένα περιθώριο για να μείνουν πίσω. Το 6-6 ήταν αναμενόμενο και έτσι οδηγηθήκαμε στο τάι μπρέικ. Το ντέρμπι πήρε… φωτιά με κανέναν μην κάνει πίσω. Ο Στέφανος όμως έβγαλε την ποιότητά του και έτσι έφτασε στη νίκη και το τελικό 2-0.

Τα σετ: 2-0 (7-6, 7-6)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ