Σάκκαρη: «Τώρα είμαι ξανά ο εαυτός μου».

Σάκκαρη: «Τώρα είμαι ξανά ο εαυτός μου».

Μετά την τεράστια νίκη απέναντι στην Κουντερμέτοβα στα προημιτελικά της Γουαδαλαχάρα η Μαρία Σάκκαρη είπε στην συνέντευξη τύπου πως πήρε το μάθημα της και πως πλέον είναι και πάλι εαυτός της.

Μια σπουδαία νίκη με την οποία έσωσε την μέτρια χρονιά της κατάφερε να πάρει η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Βερόνικα Κουντερμέτοβα στα προημιτελικά του όπεν της Γουαδαλαχάρα. Η Ελληνίδα τενίστρια εκτός από την πρόκριση στα ημιτελικά κέρδισε και μια θέση στο WTA Finals.

Στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα είπε η 27χρόνη πως βρήκε και πάλι τον εαυτό της ενώ μίλησε και στην συμμετοχή της στον τελικό στο Indian Wells λέγοντας πως έπαθε και έμαθε. Tέλος αναφέρθηκε και στην μελλοντική συμμετοχή της στο WTA Finals.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: «Τρέχει» για ΠΑΟΚ ο Μοχαμάντι

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Σάκκαρη:

«Δεν θα έλεγα ότι τενιστικά είναι η καλύτερη βερσιόν μου», είπε όταν ρωτήθηκε αν αυτή είναι η καλύτερη Μαρία που έχουμε δει. «Ίσως πνευματικά, από άποψη μαχητικού πνεύματος είμαι πολύ καλή αυτές τις τέσσερις-πέντε μέρες. Νομίζω ότι αυτή είμαι πραγματικά. Τον τελευταίο καιρό ο κόσμος δεν έχει δει την καλή Μαρία. Ίσως τώρα είμαι ξανά ο εαυτός μου».

Για τον τελικό σε 1000αρι στο Indian Wells: «Δεν έχω αφήσει να βγουν όλα τα συναισθήματά μου. Αυτό είναι το μάθημα που πήρα. Στο Indian Wells ένιωσα άδεια, ότι δεν είχα να δώσω τίποτα στον τελικό. Τώρα συγκρατούμαι, προσπαθώ να απολαύσω όλο το τουρνουά. Υπάρχουν πολλά πράγματα να απολαύσεις. Ήταν μια περίεργη σεζόν. Τελειώνοντας με αυτόν τον τρόπο, είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Η ομάδα είναι περήφανη, η οικογένειά μου, όλοι οι άνθρωποι γύρω μου».

Για το εισιτήριο του WTA Finals που κέρδισε: «Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να το κάνεις δύο σερί φορές παρά μία. Γι’ αυτός είναι ο βασικός λόγος που είμαι περήφανη. Όσο άσχημη και αν ήταν η χρονιά μου μετά το Indian Wells, έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να τελειώσω τη σεζόν δυνατά. Αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου, να καταφέρνω να πάω στο Φορτ Γουόρθ. Ανυπομονώ για αυτές τις δύο εβδομάδες εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ