Τζόκοβιτς: «Υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψω στην Αυστραλία»

Τζόκοβιτς: «Υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψω στην Αυστραλία»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Αυτραλιανό Open σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Αισιόδοξος φάνηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sportal», σχετικά με την επιστροφή στο Αυστραλιανό Open. Ο Σέρβος τενίστας βρίσκεται σε συζητήσεις με εκπροσώπους της κυβέρνησης της Αυστραλίας για να γίνει άρση της τριετούς απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Ο Τζόκοβιτς τον περασμένο Γενάρη είχε παραβιάσει το πρωτόκολλο καθώς επιτρεπόταν η είσοδος στη χώρα μόνο σε εμβολιασμένους και εκείνος ταξίδεψε όντας ανεμβολίαστος με αποτέλεσμα να του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα για τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ευχάριστα νέα για Γιοβάνοβιτς: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κουρμπέλης

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

«Υπάρχουν κάποια θετικά σημάδια όσον αφορά την Αυστραλία, αλλά ακόμα ανεπίσημα. Έχω επικοινωνήσει με τους δικηγόρους μου στην Αυστραλία και είναι σε επαφή με τις αρχές σχετικά με την υπόθεσή μου. Ελπίζω να πάρω μια απάντηση τις επόμενες εβδομάδες, όποια κι αν είναι αυτή. Φυσικά προτιμώ να είναι θετική, αλλά θέλω να είναι σύντομα ώστε να έχω αρκετό χρόνο για να προετοιμαστώ για την αρχή της σεζόν, αν αυτό είναι στην Αυστραλία».

«Θέλω πολύ να πάω εκεί. Έχω ξεχάσει ό,τι έγινε φέτος και θέλω απλά να παίξω τένις, να προσπαθήσω για το καλύτερο. Η Αυστραλία πάντα ήταν ένα μέρος που έπαιζα το καλύτερό μου τένις, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, οπότε το κίνητρο είναι πάντα μεγάλο. Αυτή τη φορά ακόμα μεγαλύτερο. Ελπίζω για μια θετική απάντηση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ