Πολ – Ναδάλ 2-1: Ήττα σοκ για τον Ράφα (vid)

Πολ – Ναδάλ 2-1: Ήττα σοκ για τον Ράφα (vid)

Ο Ράφα Ναδάλ γνώρισε την ήττα από τον εξαιρετικό Τόμι Πολ με 2-1 σετ, στο ντεμπούτο του στο Masters του Παρισιού, στην επιστροφή του στο τουρ.

Παρόλο που προηγήθηκε με σετ, ο Ραφαέλ Ναδάλ λύγισε μετά από δύο ώρες και 34 λεπτά από τον Αμερικανό Νο.31 στην παγκόσμια κατάταξη, Τόμι Πολ και αποκλείστηκε από το τουρνουά ATP Masters που διεξάγεται στο Παρίσι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ (7-6(4), 6-1, 3-6).

Ο Ράφα αν και βρέθηκε πίσω με break και με 1-2 στο πρώτο σετ, κέρδισε τα 5 από τα 6 επόμενα games και το κατέκτησε με 6-3. Στο 2ο ξεκίνησε και πάλι δυνατά κι έκανε πρώτος break για το 2-1, όμως ο Πολ απάντησε άμεσα κι έφερε το σετ στα ίσα και μάλιστα με love game.

Διαβάστε επίσης: Champions League: Οι 16 που θα μπουν στην κλήρωση των νοκ-άουτ

Στη συνέχεια πήραν από ένα game ο καθένας για το 3-3, με τον Ναδάλ να σώζει δύο break points στο 6ο game και ξανά άλλο ένα στο 10ο, για να γίνει τελικά το 5-5 και στη συνέχεια το 6-6 που οδήγησε το σετ στο tie break. Εκεί ο Πολ επικράτησε με 7-4 και έστειλε την αναμέτρηση σε 3ο σετ.

Στο 3ο σετ ο Ισπανός δεν μπήκε ποτέ ουσιαστικά στην διεκδίκησή του, και σε συνδυασμό με την έλλειψη αγωνιστική ρυθμού, κατάφερε να πάρει μόνο ένα game και τελικά γνώρισε την ήττα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ