Ναδάλ: «Αυτή τη στιγμή δεν με βλέπω νικητή του ATP Finals»

Ναδάλ: «Αυτή τη στιγμή δεν με βλέπω νικητή του ATP Finals»

Ο Ράφαελ Ναδάλ όντας απόλυτα ειλικρινής, δήλωσε πως δεν βλέπει τον εαυτό νικητή του ATP Finals που θα διεξαχθεί στο Τορίνο.

Ο Ράφαελ Ναδάλ επέστρεψε στη δράση, ωστόσο δεν καταφέραμε να δούμε τα αναμενόμενα από τον Ισπανό τενίστα, καθώς γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό από τον  Τόμι Πολ με 2-1 σετ στο τουρνουά του Παρισιού.

Τώρα το μόνο που απομένει για να διεκδικήσει πριν το τέλος της σεζόν είναι το ATP Finals που θα διεξαχθεί στο Τορίνο και θα έχει χρόνο για να προετοιμαστεί γι’ αυτό.

Διαβάστε επίσης: Ιστορική η νίκη των Μπακς κόντρα στους Πίστονς

Όμως ο Ναδάλ στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα κόντρα στον Πολ, δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του νικητή του ATP Finals.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είναι δύσκολο να με φανταστώ νικητή σ’ αυτό το τουρνουά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι ένα τουρνουά που δεν έχω κερδίσει ποτέ στην καριέρα μου. Θα παίξω με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου από την πρώτη μέρα και δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν έχεις καλό ρυθμό και δεν προσαρμοστείς γρήγορα στις συνθήκες. Γι’ αυτό θα προσπαθήσω να πάω εκεί νωρίτερα, να κάνω καλές προπονήσεις και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ας ελπίσουμε πως το σώμα μου και το τένις μου θα ανταποκριθούν καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ