Τρομερός Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο! (vids)

Τρομερός Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο! (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε εκπληκτικό τένις και επικράτησε με 2-0 σετ του Ντένις Σαποβάλοφ, παίρνοντας την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του Monte Carlo Masters για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Μια επιβλητική νίκη σε βάρος του ανερχόμενου Ντένις Σαποβάλοφ με 2-0 σετ πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Monte Carlo Masters για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-3, 6-4, του 19χρονου Καναδού και θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Νταβίντ Γκοφέν, που βρίσκεται στο Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Τσιτσιπάς είχε νικήσει τον Βέλγο τον περασμένο Οκτώβριο στην Αμβέρσα, εξασφαλίζοντας την πρώτη πρόκριση του σε ATP ημιτελικό.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν σταθερός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έδειξε χαρακτήρα στα σημεία που ο Σαποβάλοφ προσπάθησε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Με την πρώτη νίκη του στο Μονακό, ο Στέφανος έχει εξασφαλίσει career high, καθώς αναμένεται να πλησιάσει το Νο.60 της παγκόσμιας κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ