Fed Cup: Με Αίγυπτο και Δανία η Ελλάδα

Fed Cup: Με Αίγυπτο και Δανία η Ελλάδα

Η Εθνική θα λάβει μέρος στους αγώνες που θα γίνουν στο Τατόι, για τη 2η κατηγορία της Ευρωαφρικανικής ζώνης, με στόχο την άνοδο στην 1η κατηγορία - Η Μαρία Σάκκαρη είναι αναμφίβολα το μεγάλο αστέρι του τουρνουά.

Τους αντιπάλους της στην πρώτη φάση του τουρνουά της 2ης κατηγορίας της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Fed Cup, που θα διεξαχθεί από τις 18-21 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Τατόι Club, έμαθε το μεσημέρι της Τρίτης (17/4) η Εθνική μας ομάδα. Η «γαλανόλευκη» κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αίγυπτο και τη Δανία, ενώ στον δεύτερο όμιλο βρίσκονται οι Νορβηγία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Λουξεμβούργο και Ισραήλ.

Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα προκριθούν στα πλέι οφ, που θα διεξαχθούν το Σάββατο (21/04). Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη του 1ου ομίλου θα παίξει με τη δεύτερη του 2ου ομίλου και εναλλάξ, με τους νικητές των ζευγαριών να εξασφαλίζουν την άνοδο στην 1η κατηγορία της Ευρωαφρικανικής ζώνης. Αντίθετα, οι ομάδες καταταγούν στην 3η θέση των δύο ομάδων θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στα πλέι οφ της παραμονής, ενώ η 4η ομάδα του 2ου ομίλου θα υποβιβαστεί κατευθείαν στην 3η κατηγορία.

Την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας για άνοδο στην 1η κατηγορία θα ενισχύσει η Μαρία Σάκκαρη, η οποία αναμφίβολα αποτελεί το μεγάλο όνομα του τουρνουά. Την ελληνική αποστολή συμπληρώνουν οι Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (No. 171), Ελένη Κορδολαίμη (No. 504) και Εμμανουέλα Αντωνάκη (No. 1212).

Για την ομάδα της Δανίας θα αγωνιστούν οι Κάρεν Μπαρίτζα (No. 591), Εμιλι Φρανκάτι (Νο. 667), Κλάρα Τάουσον (Νο. 729) και Μαρία Γκέσπερεν, ενώ για την Αίγυπτο θα αγωνιστούν οι Σάντρα Σαμίρ (Νο. 397), Λάμις Αλχουσείν Αμπντέλ Αζίζ (Νο. 914), Ντόνα Αμπό Χαμπάγκα και Ράνα Σερίφ Αχμέντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ