Σακελλαρίδης – Μουζέτι 0-2: Ήττα για Σακελλαρίδη – Μία νίκη μακριά από τον τελικό η Ιταλία

Σακελλαρίδης – Μουζέτι 0-2: Ήττα για Σακελλαρίδη – Μία νίκη μακριά από τον τελικό η Ιταλία

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης δεν μπόρεσε να κάνει το «θαύμα» απέναντι στον Λορέντζο Μουσέτι, με τον νεαρό τενίστα να γνωρίζει την ήττα με 2-0 σετ και την Ελλάδα να είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Ο 18χρονος Στέφανος Σακελλαρίδης «υποκλίθηκε» στην ανωτερότητα του Λορέντζο Μουζέτι και πλέον η Ελλάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο (0-2) στα ημιτελικά του United Cup στο Σίδνεϊ, απέναντι στην Ιταλία, η οποία χρειάζεται ακόμη μία νίκη για την πρόκρισή της στον τελικό.

O 20χρονος και Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε άνετα με 6-1, 6-1 του Έλληνα τενίστα (Νο803) και αύριο (7/1) η Ιταλία θα έχει τρεις ευκαιρίες για να «αρπάξει» από την «γαλανόλευκη» το «εισιτήριο» για τη μάχη του τίτλου.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Γουόκαπ θα στείλει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Euroleague…

Για να παραμείνει «ζωντανή» η ελληνική ομάδα θα πρέπει αύριο (7/1, 8:00πμ) ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4) να κάμψει την αντίσταση του Ματέο Μπερετίνι (Νο16) και στη συνέχεια η Δέσποινα Παπαμιχαήλ (Νο158) να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2, απέναντι στην Λουτσία Μπροντζέτι (Νο54), προκειμένου η «γαλανόλευκη» να διεκδικήσει την ανατροπή στο μεικτό διπλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ