Fed Cup: Στα πλέι οφ η Ελλάδα με σούπερ Σάκκαρη!

Fed Cup: Στα πλέι οφ η Ελλάδα με σούπερ Σάκκαρη!

Η 22χρονη «σάρωσε» με 6-0, 6-0 την Σάντρα Σαμίρ και έκανε το 2-0 στη σειρά με την Αίγυπτο – Η Ελλάδα πέρασε στα πλέι οφ ανόδου και την Παρασκευή (20/04) θα παίξει την πρωτιά με τη Δανία.

Την πρόκρισή της στα πλέι οφ για την άνοδο στην 1η κατηγορία της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Fed Cup εξασφάλισε η Ελλάδα, μετά τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη επί της Σάντρα Σαμίρ με 2-0 σετ.

Η 22χρονη τενίστρια χρειάστηκε μόλις 55 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της Αιγύπτιας, την οποία μάλιστα κέρδισε χωρίς να χάσει γκέιμ! Το επιβλητικό 6-0, 6-0 δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο τενίστριες, με τη Μαρία Σάκκαρη να αποτελεί αναμφίβολα το μεγάλο αστέρι της διοργάνωσης.

Με αυτή τη νίκη η χώρα μας έκανε το 2-0 στις αναμετρήσεις με την Αίγυπτο, με τη Σάκκαρη να ακολουθεί το δρόμο που χάραξε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Η 21χρονη τενίστρια το πρωί είχε επικρατήσει της Ντοάν Αμπό Χαμπάγκα με 2-0 σετ και είχε βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους τελικούς.

Η Ελλάδα, η οποία εξασφάλισε την πρόκρισή της στα πλέι οφ, την Παρασκευή (20/04) θα αντιμετωπίσει τη Δανία, με στόχο την πρώτη θέση του ομίλου και το καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ. Οι τελικοί που θα δώσουν το εισιτήριο για την άνοδο στην 1η κατηγορία, είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 21 Απριλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ