Ιβανίσεβιτς: «Το 97% των παικτών αν έβλεπε τη μαγνητική του Τζόκοβιτς θα τα παρατούσε»

Ιβανίσεβιτς: «Το 97% των παικτών αν έβλεπε τη μαγνητική του Τζόκοβιτς θα τα παρατούσε»

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς μίλησε για την κατάκτηση του Australian Open από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, εκθειάζοντας την προσπάθεια του παίκτη του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκαμψε την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Australian Open και κατέκτησε τον 22ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του.

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς, προπονητής του «Νόλε» μίλησε για τον παίκτη του τονίζοντας πως το 97% των αθλητών που θα έβλεπαν τη μαγνητική του θα τα είχαν παρατήσει, ενώ αναφέρθηκε και στον άψογο τρόπο παιχνιδιού του.

Οι δηλώσεις του Γκόραν Ιβανίσεβιτς:

«Για να μην πω το 100% των παικτών, σίγουρα το 97%, όταν θα έβλεπαν αυτή την εξέταση MRI, θα πήγαιναν κατευθείαν στο γραφείο του διαιτητή για να αποσύρουν τη συμμετοχή τους. Όχι όμως ο Νόβακ, ο Νόβακ ανήκει σε ένα διαφορετικό είδος, το μυαλό του δουλεύει διαφορετικά».

«Δεν το περίμενα αυτό, ήμουν σοκαρισμένος. Οι πρώτοι δυο γύροι εντάξει, αλλά μετά με τον Dimitrov ήταν τρομακτικό. Αλλά το ξεπέρασε και μετά κέρδισε το τουρνουά».

Για το πώς νιώθει που προπονεί τον Τζόκοβιτς: «Είναι σα να προπονείς τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η πίεση υπάρχει φυσικά. Μετρούν μόνο τα Grand Slams, μόνο τα ρεκόρ».

Για την κούρσα στους Grand Slams τίτλους: «Τώρα είναι 22-22, Ισπανία εναντίον Σερβίας. Είναι σαν αγώνας χάντμπολ. Θα έχει ενδιαφέρον».

Για το forehand του Τζόκοβιτς: «Δεν τον έχω δει να κάνει καλύτερα forehands απ’ ότι αυτές τις δυο εβδομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ