Fed Cup: Η Ελλάδα νίκησε τη Δανία και κατέκτησε την πρωτιά στον όμιλο

Fed Cup: Η Ελλάδα νίκησε τη Δανία και κατέκτησε την πρωτιά στον όμιλο

Οι Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Μαρία Σάκκαρη έκαναν το «2 στα 2» στους αγώνες με τη Δανία και η Ελλάδα εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου – Το Σάββατο τα πλέι οφ ανόδου.

Την πρώτη θέση του ομίλου της στο τουρνουά που διεξάγεται στο Τατόι Club, για τη 2η κατηγορία της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Fed Cup κατέκτησε η Ελλάδα, η οποία μετά την Αίγυπτο κέρδισε και τη Δανία.

Στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο χώρες η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου νίκησε με ανατροπή 2-1 σετ την Κλάρα Τάουσον, ενώ στο δεύτερο η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Κάρεν Μπαρίτζα. Η Ελλάδα έκανε το «2 στα 2» στα παιχνίδια με τη Δανία και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλό της.  Η «γαλανόλευκη» θα λάβει μέρος στα πλέι οφ που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, με στόχο την άνοδό της στην 1η κατηγορία.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Κάρεν Μπαρίτζα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Ελληνες φιλάθλους, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και δήλωσε έτοιμη για τις αυριανές μάχες. «Είναι απίστευτο το συναίσθημα, είναι τέλεια η ατμόσφαιρα. Δυστυχώς δεν συμβαίνει συχνά να παίζουμε στην Ελλάδα και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε κάθε στιγμή. Νιώθουμε πολύ όμορφα. Είμαι σε καλή κατάσταση, έχω κάνει καλή προετοιμασία και το αποδεικνύω στο γήπεδο. Νιώθω πολύ καλά και είμαι έτοιμη να τα δώσω όλα αύριο. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, είμαστε και οι δύο σε φόρμα και με προσπάθεια και πίστη θα τα καταφέρουμε. Ονειρεύομαι την άνοδο θέλω να ελπίζω ότι θα γίνει. Ανυπομονώ για αύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ