Τσιτσιπάς – Ρουσουβόρι 2-0: Ανετη πρεμιέρα για τον Στέφανο

Τσιτσιπάς – Ρουσουβόρι 2-0: Ανετη πρεμιέρα για τον Στέφανο

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-1) του Ρουσουβόρι και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά που πραγματοποιείται στο Ρότερνταμ.

Άνετος, ωραίος και στους «16» του τουρνουά που γίνεται στο Ρότερνταμ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Εμίλ Ρουσουβόρι (7-5, 6-1) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της ολλανδικής διοργάνωσης. Ο Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε προβλήματα μόνο στο πρώτο σετ, όταν βρέθηκε πίσω με 5-4, αλλά στη συνέχεια ανέβασε στροφές, κυριάρχησε και έφτασε στη νίκη με 2-0 σετ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα παπούτσια χορού του Ροντινέι

Ο συμπατριώτης μας, που δεν είχε αγωνιστεί ξανά σε indoor διοργάνωση στη φετινή σεζόν, δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και δέχθηκε μπρέικ στο 5ο γκέιμ.  Ο Φινλανδός προηγήθηκε με 3-2 και λίγο αργότερα με 5-4. Μάλιστα, σέρβιρε για να κάνει το 6-4 και το 1-0 στα σετ, αλλά δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Ο Στέφανος αντέδρασε, έκανε μπρέικ και ισοφάρισε σε 5-5. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και έκανε το 6-5, με τον Έλληνα τενίστα να πετυχαίνει νέο μπρέικ και να φτάνει στο 7-5. Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς κυριάρχησε. Έκανε μπρέικ στο 4ο game και προηγήθηκε με 3-1 και λίγο αργότερα με νέο μπρέικ 5-1. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και με 6-1 έφτασε στη νίκη.

Τα σετ: 7-5, 6-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ