Χαμηλή «πτήση» και αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά (0-2)

Χαμηλή «πτήση» και αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά (0-2)

Ο Ελληνας τενίστας δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και ηττήθηκε στους «16» του Ρότερνταμ από τον Γιάνικ Σίνερ με 2-0 σετ.

Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Γιάνικ Σίνερ, με τον Ιταλό να παίρνει τη νίκη με 2-0 σετ (6-4, 6-3) και μαζί το εισιτήριο για τα προημιτελικά του 500άρι τουρνουά που πραγματοποιείται στο Ρότερνταμ. Ο Ελληνας τενίστας δεν μπόρεσε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της ολλανδικής διοργάνωσης.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή σεζόν, μετά τον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν, με τον συμπατριώτη μας να έχει απολογισμό 13/2 μέσα στο 2023.

Διαβάστε επίσης: Γι’ αυτό σε λένε Θρύλο!

Ο Σίνερ, ο οποίος προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στο Μονπελιέ, κυριάρχησε στο κορτ και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά σε 7 αναμετρήσεις (2-5), με τον Ιταλό στα προημιτελικά να αντιμετωπίζει τον Στάνισλας Βαβρίνκα.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι – χέρι μέχρι το 9ο game, όταν ο Ιταλός έσπασε το σερβίς του Στέφανου Τσιτσιπά και προηγήθηκε με 5-4. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και με 6-4 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Εχοντας ψυχολογία και έχοντας βρει ρυθμό στο παιχνίδι του, ο Σίνερ πίεσε τον Ελληνα τενίστα και κατάφερε να του κάνει μπρέικ στο πρώτο game (1-0). Λίγο αργότερα έφτασε στο 3-1 και στη συνέχεια στο 5-3, με τον Ιταλό να σπάει για δεύτερη φορά στο δεύτερο σετ και τρίτη συνολικά στο παιχνίδι το σερβίς του Στέφανου και να φτάνει στο 6-3 και στην πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά που γίνεται στο Ρότερνταμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ