Απίστευτες δηλώσεις Μεντβέντεφ για τον Τσιτσιπά!

Απίστευτες δηλώσεις Μεντβέντεφ για τον Τσιτσιπά!

Ο Ρώσος μετά τον τελικό του Ντουμπάι αντί να χαίρεται τη νίκη του απέναντι στον Ρούμπλεφ, σκεφτόταν τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζει ο Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος, που έχει το εντυπωσιακό 19-2 στη φετινή σεζόν, νίκησε στον τελικό του Ντουμπάι τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 2-0 σετ (6-2 6-2) και κατέκτησε τον τρίτο του τίτλο μέσα στο 2023 (Ρότερνταμ, Ντόχα, Ντουμπάι).

Όμως, ο Ντανίλ αντί να χαρεί την επιτυχία του και να πανηγυρίσει τον τίτλο, προτίμησε να επιτεθεί φραστικά στον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ρώσος, κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου, αναφέρθηκε σε όσα είχε πει ο συμπατριώτης μας για τον Αντρέι Ρούμπλεφ πριν από λίγους μήνες, όταν οι δύο τενίστες είχαν αναμετρηθεί στους τελικούς της ATP Finals.

Διαβάστε επίσης: Συγκλόνισαν οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού: «Πάρε με όταν φτάσεις» (pics)

«Αισθάνομαι ότι είμαι καλύτερος. Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα σήμερα. Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα απλά να είμαι πολύ πιο δημιουργικός. Δεν πρέπει καν να το λέω αυτό. Νομίζω ότι είναι αρκετά προφανές. Αλλά, ναι, επικράτησε με τα λίγα εργαλεία που έχει. Μπόρεσε πραγματικά να τα εκμεταλλευθεί και να νικήσει σήμερα», είχε αναφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το ματς με τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Σήμερα, ο Ντανίλ τα… έχωσε στον Στέφανο, χωρίς όμως αναφέρει το όνομα του Ελληνα τενίστα, λέγοντας: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Αντρέι για την εκπληκτική του εβδομάδα. Ήθελα να πω πως όχι τόσο πολύ καιρό πριν, κάποιος παίκτης είχε πει ότι (ο Αντρέι) δεν διαθέτει πολλά όπλα. Το διάβαζα και αναρωτιόμουν πως μπορεί κάποιος να λέει κάτι τέτοιο. Ο Αντρέι είναι ένας από τους πιο ικανούς παίκτες στο tour, δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα όλες τις δυνατότητές του και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κερδίσει Grand Slams τίτλους, μπορεί να κερδίσει αυτόν τον τύπο που το είπε αυτό πολλές φορές και του το εύχομαι κιόλας. Θα το πω δυνατά για να το μάθει ο κόσμος, ο Αντρέι είναι από τα πιο ευγενικά άτομα στο tour. Του δίνω συγχαρητήρια, όπως και στην ομάδα του και ελπίζω να παίξουμε σε πολλούς ακόμα τελικούς στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ