Τόμπσον – Τσιτσιπάς 2-1: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

Τόμπσον – Τσιτσιπάς 2-1: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

Αν και πάλεψε μέχρι το φινάλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ από τον Τζόρνταν Τόμπσον, μένοντας έτσι εκτος συνέχειας του Indian Wells.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν φανερά εκτός ρυθμού μετά τον τραυματισμό του, πάλεψε κόντρα στον Τζόρνταν Τόμπσον, αλλά ηττήθηκε 2-1 σετ και αποχαιρέτησε πρόωρα το Indian Wells.

Εξαιρετικό ματς από τον Τζόρνταν Τόμπσον (Νο87), ο οποίος μετά τον Μονφίς άφησε ακόμη ένα σπουδαία όνομα του ταμπλό εκτός, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Euroleague: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός – Πού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός

Στο πρώτο σετ οι δύο παίκτες κατάφεραν να διατηρήσουν με ευκολία το σερβίς τους, φτάνοντας έτσι το σετ στο τάι μπρεικ. Εκεί ο 28χρονος Αυστραλός εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του Στέφανου Τσιτσιπά και δίχως να χάσει πόντο έφτασε στο 1-0.

Το σκηνικό στο δεύτερο σετ δεν έμοιαζε σε τίποτα με όσα είδαμε στο πρώτο, μιας και άρχισε με τρία διαδοχικά break, με τον Τσιτσιπά να κρατά το σερβίς του στο τέταρτο game για να προηγηθεί με 3-1, φτάνοντας στο 1-1 με 6-4.

Στο τρίτο σετ τόσο ο Τσιτσιπάς όσο και ο Τόμπσον ήταν εξαιρετικοί, με τους δύο τενίστες όπως και στο πρώτο να λύνουν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ, έκει όπου ο Αυστραλός ήταν ο μεγάλος νικητής με 7-5.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ