Σάκκαρη: «Ανησυχητική η απόδοση μου, έβαλα καρδιά και μαχητικότητα»

Σάκκαρη: «Ανησυχητική η απόδοση μου, έβαλα καρδιά και μαχητικότητα»

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στους «16» του Indian Wells, αλλά δεν φάνηκε καθόλου ικανοποιημένη από την ποιότητα του παιχνιδιού της.

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την πορεία της στο Indian Wells. Δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην Ανχελίνα Καλίνινα, βρέθηκε ένα σετ πίσω αλλά τελικά έκανε την ανατροπή (2-1) και ήταν αυτή που εξασφάλισε το εισιτήριο για τους 16 της διοργάνωσης.

Η Ελληνίδα τενίστρια μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε χαρακτηριστικά στην on court συνέντευξή της:

Διαβάστε επίσης: Πασχαλάκης: «Ιστορική νίκη, θα ακούγεται πολλά χρόνια μετά – Δεν γίνεται να μας ξεγράψει κανείς»

«Η καρδιά και η μαχητικότητά μου ήταν τα μόνα πράγματα που είχα μαζί μου σήμερα, το τένις μου δεν ήταν αρκετά καλό. Πάλευα και προσπαθούσα να βάλω μπάλες στο γήπεδο. Έχανα πολλές μπάλες και αυτό δεν βοηθούσε το παιχνίδι μου. Είναι πολύ ανησυχητικό, αλλά έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να επιβιώσει για μια ακόμα μέρα, οπότε θα προσπαθήσω να τα πάω καλύτερα στον επόμενο αγώνα».

Στη συνέχεια είδε το κοινό να τη χειροκροτεί ζεστά και απάντησε εμφανώς ικανοποιημένη: «Και εγώ σας αγαπώ παιδιά! Πέρσι είχα τρεις εκπληκτικούς αγώνες σε αυτό το γήπεδο. Όπως είπα και στον προηγούμενο αγώνα μου, ελπίζω να μείνω εδώ όσες περισσότερες μέρες μπορώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ