Τσιτσιπάς : «Η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου»

Τσιτσιπάς : «Η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου»

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για την τεράστια νίκη επί του Ντομινίκ Τιμ (Νο.7) επισημαίνοντας ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη στην καριέρα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Αυστριακό Ντομινίκ Τιμ το μεσημέρι της Παρασκευής με 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Όπεν της Βαρκελώνης. Ο 19χρονος τενίστας, παίζοντας εκπληκτικό τένις, υπέταξε το Νο. 7 της παγκόσμιας κατάταξης και κέρδισε το απλόχερο χειροκρότημα των θεατών.

Ο Τσιτσιπάς αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μίλησε για τις αντιξοότητες του Tour, τη μεγάλη νίκη του, την οποία χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη στην καριέρα του, αλλά και για τον επικείμενο τελικό με τον Μπούστα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου μέχρι σήμερα. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι από πλευράς μου, απόλαυσα κάθε λεπτό στο court, έπαιξα καταπληκτικό τένις από την αρχή μέχρι το τέλος και είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να νικήσω τον Ντομινίκ μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες.

Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα να κερδίζεις παίκτη του ΤΟΡ 10 και να το κάνεις μάλιστα σε μια τόσο ωραία πόλη όπως η Βαρκελώνη. Κάθε βδομάδα μαθαίνω και κάτι διαφορετικό. Παλαιότερα είχα πολλές εμπειρίες από δύσκολα ματς. Το να μαθαίνω πράγματα και να γίνομαι όλο και καλύτερος και πιο έμπειρος κάθε βδομάδα, με βοηθάει προσωπικά, αλλά και σαν τενίστα βέβαια.

Αναφορικά με τον ημιτελικό, είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια εξαιρετική ημέρα και θα έχω να κρατήσω πολλές αναμνήσεις από αυτή. Θα μπω στο court και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, κάθε στιγμή. Θα κάνω αυτό που κάνω και μέχρι τώρα, θα προσπαθήσω να παίξω το καλύτερό μου τένις».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ