Μασάροβα – Σάκκαρη 1-2: Ανατροπή και πρόκριση στους «16» για τη Μαρία

Μασάροβα – Σάκκαρη 1-2: Ανατροπή και πρόκριση στους «16» για τη Μαρία

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στα σετ, όμως η Μαρία Σάκκαρη έκανε την ανατροπή απέναντι στη Ρεμπέκα Μασάροβα, επικράτησε με 2-1 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Madrid Open.

H Mαρία Σάκκαρη μπορεί να ζορίστηκε, όμως κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη επί της Ρεμπέκα Μασάροβα, επικρατώντας με 2-1 σετ (3-6, 6-3, 6-3), κάνοντας μάλιστα την ανατροπή αφού είχε μείνει πίσω στο σκορ, περνώντας έτσι στη φάση των «16» του τουρνουά της Μαδρίτης.

Σ΄ ένα και όχι και τόσο ποιοτικό παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε στις 02:14 (01:14 τοπική ώρα), η Σάκκαρη κατάφερε να βρει λύσεις από τα προβλήματα που της έβαλε η Μασαρόβα, με την Ισπανίδα να τελειώνει το παιχνίδι με το απίστευτο 3/20 break-points!

Από την αρχή της αναμέτρησης οι δύο παίκτριες εμφάνισαν προβλήματα από τη θέση του service. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στα 4 πρώτα games (2-2) η Μασαρόβα είχε ήδη 0/6 break-points, ενώ αντίστοιχα η Σάκκαρη είχε 0/4.

Το πρώτο (και μοναδικό) break του set ήρθε από τη Μασαρόβα η οποία πήρε προβάδισμα με 4-2 το οποίο και εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια καθώς έκανε το 5-2 μετά από ένα (από τα πολλά) δύσκολα hold. Για να κάνει το 1-0 με το 6-3.

Το 2ο set ξεκίνησε με τη Σάκκαρη να σβήνει ακόμα 3 break-points της Ισπανίδας κρατώντας δύσκολα το service της (1-0). Ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει η Ισπανίδα σε εκείνο το σημείο το έκανε η Σάκκαρη στο 4ο game βρίσκοντας το πρώτο break της στο παιχνίδι (3-1).

Η Μασαρόβα προσπάθησε να το πάρει άμεσα πίσω, όμως για μια ακόμη φορά η Σάκκαρη έσωσε 2 break-points εξαργυρώνοντας το break νωρίτερα (4-1). Η Ισπανίδα όμως “χτύπησε” στο 7ο game παίρνοντας πίσω το χαμένο της service (4-3), αλλά με νέο break η Σάκκαρη έκανε το 5-3 για να κλείσει το set αμέσως μετά σβήνοντας και πάλι break-point της Ισπανίδας.

Το decider set άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για την Ελληνίδα τενίστρια καθώς ευτύχησε να βρει break (1-0) και σε συνδυασμό με ένα σχετικά εύκολο hold έκανε το 2-0.

To καθοριστικό break για την Ελληνίδα τενίστρια ήρθε στο 5ο game με τη Σάκκαρη να παίρνει προβάδισμα με 4-1, με την Ισπανίδα να απαντά με break για το 4-2. Η Μαρία όμως δεν έμεινε εκεί και με το 6-3 μπόρεσε να πάρει τη μεγάλη νίκη-πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ