Μιράλες – Τσιτσιπάς 0-2: «Αέρας» στους «8» της Μαδρίτης ο Στέφανος

Μιράλες – Τσιτσιπάς 0-2: «Αέρας» στους «8» της Μαδρίτης ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν συνάντησε δυσκολία από τον Θαπάτα Μιράλες τον οποίο νίκησε με 2-0 σετ (3-6, 1-6) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Masters της Μαδρίτης.

«Πέταξε» για τους «8» της Μαδρίτης ο Στέφανος Τιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 2-0 σετ του Θαπάτα Μιράλες και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ. Ο Τσιτσιπάς ήταν εμφανώς σε καλύτερη βραδιά από τον αντίπαλό του και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να φτάσει στη νίκη.

Μετά το αρχικό 1-1 κανείς από τους δύο τενίστες δεν μπορούσε να κρατήσει το σερβίς του. Πρώτος ο Τσιτσιπάς έκανε το μπρέικ για το 1-2 στα games, ωστόσο ο Ισπανός απάντησε αμέσως και ισοφάρισε σε 2-2. Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε σε νέο μπρέικ και μάλιστα με love game, για να κάνει το ίδιο και στο δικό του σερβίς ο Μιράλες για το 3-3. Ο Τσιτσιπάς απάντησε με τρία συνεχόμενα games, για να κλείσει το πρώτο σετ με σκορ 3-6.

Διαβάστε επίσης: Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης 80-82: Άντεξε στην «κόλαση» και μείωσε σε 2-1 η «βασίλισσα»

Πολύ παρόμοια εικόνα είχε και το δεύτερο σετ στο ξεκίνημα, εκεί όπου ο Στεφ έκανε αμέσως το μπρέικ και προηγήθηκε με 2-0, όμως για ακόμα μία φορά ο αντίπαλός του απάντησε στο επόμενο game και μείωσε σε 1-2. Και για ακόμα μία φορά στο παιχνίδι, ο Τσιτσιπάς απάντησε στην… απάντηση του Μιράλες και με νέο μπρέικ έγραψε το 1-3, ενώ στη συνέχεια το εξαργύρωσε κρατώντας το σερβίς του για το 1-4. Ακολούθησε ακόμα ένα «σπάσιμο» σερβίς για τον Έλληνα, που σέρβιρε στη συνέχεια για τη νίκη κάνοντας το 1-6.

Τα σετ: 3-6, 1-6

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ