Ρώμη: Στην ίδια πλευρά με την Σβίατεκ η Σάκκαρη

Ρώμη: Στην ίδια πλευρά με την Σβίατεκ η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια κληρώθηκε στην ίδια πλευρά με την Ιγκα Σβίατεκ και οι δύο τενίστριες είναι πιθανό να διασταυρωθούν στα προημιτελικά της ιταλικής διοργάνωσης.

Με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στην Μαδρίτη, πηγαίνει στη Ρώμη η Μαρία Σάκκαρη, η οποία, όμως, θα έχει πολύ δύσκολο έργο στη γειτονική χώρα, καθώς κληρώθηκε στην ίδια μεριά του ταμπλό με την Ιγκα Σβίατεκ.

Η συμπατριώτισσά μας, η οποία στην ισπανική πρωτεύουσα έδειξε να βρίσκει και πάλι τη φόρμα της και να παίζει τένις πολύ υψηλού επιπέδου, θα περάσει bye τον πρώτο γύρο στο τουρνουά της Ρώμης ως seeded player και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης, Μπάρμπορα Στρίτσκοβα – Μαρίνα Ζανέβσκα.

Διαβάστε επίσης: Το 1.075 που «καίει» τον Τσιτσιπά (vids)

Οποια και εάν βρεθεί στον δρόμο της, η Μαρία θα είναι το φαβορί. Εάν η Ελληνίδα τενίστρια επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, πιθανότατα στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μπιάνκα Αντρεέσκου ή Μαρκέτα Βοντρούσοβα, ενώ στον τέταρτο γύρο διασταυρώνεται με την πρωταθλήτρια του Γουίμπλεντον, Ελενα Ριμπάκινα.

Στα προημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Ιγκα Σβίατεκ και στα ημιτελικά με τις Ονς Τζαμπέρ και Κασάτκινα. Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκονται μεταξύ άλλων η πρωταθλήτρια της Μαδρίτης, Αρίνα Σαμπαλένκα, αλλά και οι Τζέσικα Πεγκούλα, Καρολίν Γκαρσία και Κόκο Γκοφ, τις οποίες μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο στον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ