Εκπληκτικός Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Εστορίλ!

Εκπληκτικός Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Εστορίλ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στο Νο.1 του ταμπλό στο Εστορίλ, Κέβιν Άντερσον, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 σετ (6-7 (3), 6-3, 6-3) και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Μια ακόμα σπουδαία νίκη πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μια εβδομάδα μετά την εκπληκτική του πορεία στη Βαρκελώνη, όπου έφτασε μέχρι τελικό και ηττήθηκε από τον Ράφα Ναδάλ, επικράτησε με 2-1 σετ του Κέβιν Άντερσον (Νο. 8) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Estoril Open!

Ο Νοτιοαφρικανός τενίστας, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος σε χωμάτινη επιφάνεια, ήταν πιο ψύχραιμος στο πρώτο σετ και κατάφερε να προηγηθεί με 1-0, κερδίζοντας στο tie-break.

Ωστόσο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών ανέβασε την απόδοση του και παίζοντας με εκπληκτική σταθερότητα πήρε 12 από τα επόμενα 18 games και κέρδισε τα δύο επόμενα σετ με το πανομοιότυπο 6-3, 6-3, φτάνοντας έτσι στη νίκη μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά.

Αυτή ήταν η 3η νίκη επί Top-10 τενίστα στην καριέρα του Τσιτσιπά, ο οποίος τη Δευτέρα θα ανεβεί στο Νο.42 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ αν κερδίσει αύριο τον Ισπανό Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα θα μπει στην πρώτη 40άδα!

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ