Με Τζάρι στους 16 του Halle Open ο Τσιτσιπάς

Με Τζάρι στους 16 του Halle Open ο Τσιτσιπάς

Ο Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Γκρεγκουάρ Μπαρέρ και ετοιμάζεται για την κόντρα του με τον Νίκολα Τζάρι για τη φάση των 16 του Halle Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε πολύ δύσκολα με 2-1 σετ του Γκρεγκουάρ Μπαρέρ κάνοντας την ανατροπή (7-6[6], 4-6, 6-7[3]) και πλέον ετοιμάζεται για τη σημερινή κόντρα του με τον Νίκολα Τζάρι, με το πρώτο σερβίς να είναι προγραμματισμένο για όχι νωρίτερα από τις 16:00.

Ο Χιλιανός και Νο. 28 της κατάταξης είχε μια εύκολη αναμέτρηση στον προηγούμενο γύρο επικρατώντας του Κριστιάν Μουτέ με 2-0 σετ (6-3, 7-5).

Διαβάστε επίσης: «Κρεμάστηκε» και έδωσε ρεσιτάλ στο τραγούδι ο Βλαχοδήμος (vid)

Ο νικητής της αναμέτρησης αναμένεται να έχει δύσκολο έργο στη φάση των 8 του τουρνουά που είναι επιπέδου ATP500, αφού θα βρει μπροστά του τον νικητή της αναμέτρησης Σάσα Ζβέρεφ και Ντένις Σαποβάλοφ που παίζουν αργότερα μέσα στην ημέρα (18:30).

Η προϊστορία Τσιτσιπά και Τζάρι είναι στα… ίσια, με τον Έλληνα τενίστα να έχει επικρατήσει στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους πριν από λίγους μήνες στους 16 του Μόντε Κάρλο με 2-0 σετ (6-3, 6-4), με τον Χιλιανό να επικρατεί πίσω στο 2019 στο γρασίδι του Χερτόγκενμπος, με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ