Άνετα με 2-0 η Σάκκαρη, συνεχίζει στο Βερολίνο!

Άνετα με 2-0 η Σάκκαρη, συνεχίζει στο Βερολίνο!

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-0( 6-4, 6-2) σετ της Αλιζέ Κορνέ, παίρνοντας εκδίκηση για την προ ημερών ήττα της στο Νότινγκαμ και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά του Βερολίνου.

Η Μαρία Σάκκαρη (No8) επικράτησε της Αλίζ Κορνέ (No72) στον πρώτο γύρου του 500αριού τουρνουά του Βερολίνου με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και πήρε εκδίκηση για την ήττα της πριν από λίγες μέρες στο Νότινγκαμ.

Σε αντίθεση με την προ ημερών αναμέτρηση των δύο στην Αγγλία στο Βερολίνο η Σάκκαρη ήταν αυτή που μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, πήρε κεφάλι από την αρχή και έφτασε στο 4-1 με την Κορνέ να κάνει την αντεπίθεση της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα με την Ελληνίδα να παίρνει το πρώτο σετ με 6-4.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League

Στη διάρκεια του πρώτου σετ η Κορνέ αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα, να διακόψει τον αγώνα για κάποια λεπτά προκειμένου να δουν το οξυγόνο της και να της πάρουν την πίεση.

Η Σάκκαρη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έπαιξε ακόμα καλύτερα στο δεύτερο σετ όπου έκανε  τρία μπρέικ και έφτασε στην κατάκτηση του με 6-2 και στη νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά στο Βερολίνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ