Αζαρένκα : «Επέστρεψα και θα αγωνιστώ παντού»

Αζαρένκα : «Επέστρεψα και θα αγωνιστώ παντού»

Η Βικτόρια Αζαρένκα, με δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως από εδώ και πέρα θα αγωνιστεί σε όλα τα τουρνουά, τόσο στα χωμάτινα τερέν, όσο και σε γρασίδι. 

Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο σε ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα, η Βικτόρια Αζαρένκα δηλώνει πλέον έτοιμη να επιστρέψει σε πλήρη αγωνιστική δράση. Η 28χρονη Λευκορωσίδα ταλαιπωρήθηκε πολύ και για μήνες στην δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της για την επιμέλεια του γιου της. Λόγω αυτής της ιστορίας δεν μπορούσε να απομακρυνθεί από το Λος Άντζελες, όμως τώρα απαλλαγμένη από αυτή την διαμάχη και με τα δικαστήρια να την έχουν δικαιώσει, κοιτάζει μπροστά.

Η Αζαρένκα, η οποία έχει πέσει στο νο 98 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά υπήρξε Νο1 στον κόσμο το 2012 και έχει κατακτήσει δύο φορές το Αυστραλιανό Όπεν (2012, 2013), βρίσκεται μαζί με τον γιο της στην Μαδρίτη, συμμετέχει στο Όπεν και με δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως από εδώ και πέρα θα αγωνιστεί σε όλα τα τουρνουά, τόσο στα χωμάτινα τερέν, όσο και σε γρασίδι.

«Πριν λίγες ημέρες έμαθα πως μπορούσαμε πλέον να φύγουμε από τις ΗΠΑ και να έρθουμε στην Ευρώπη. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο ήμουν πολύ χαρούμενη. Μου έχει λείψει η Ευρώπη. Ο Λίο αγάπησε αμέσως την Μαδρίτη, πήγαμε σε παιδικές χαρές, σε πάρκα, σε εκδηλώσεις με ταχυδακτυλουργούς. Του αρέσει πολύ εδώ», δήλωσε η Αζαρένκα και για τα αγωνιστικά τόνισε:

«Θα παίξω σε όλα τα τουρνουά μέχρι το Γουίμπλεντον, στην Ρώμη, στο Παρίσι, στην Μαγιόρκα. Έχω κάνει προετοιμασία και τώρα προσπαθώ να βρω την σταθερότητά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ