Μόνο για ένα σετ ζορίστηκε η Σάκκαρη κόντρα στη Βοντρούσοβα (2-0)

Μόνο για ένα σετ ζορίστηκε η Σάκκαρη κόντρα στη Βοντρούσοβα (2-0)

Η Μαρία Σάκκαρη δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ κόντρα στην Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα και πήρε την πρόκριση -επικρατώντας της αντιπάλου της με 2-0- για τους «4» του τουρνουά στο Βερολίνο.

Η Μαρία Σάκκαρη τα βρήκε σκούρα στο πρώτο σετ κόντρα στην Μαρκέτα Βοντρούσοβα, όμως στο δεύτερο ανέβασε στροφές και επικράτησε της αντιπάλου της με 2-0 (7-6 (9-7), 6-1) παίρνοντας την πρόκριση για την τετράδα του τουρνουά στο Βερολίνο.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη η «βόμβα»: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ!

Σε έναν αγώνα που κανονικά θα διεξάγονταν χθες, αλλά λόγω βροχής έγινε σήμερα, η Μαρία ξεκίνησε με μπρέικ κόντρα στην Βοντρούσοβα νούμερο 53 στον κόσμο, ωστόσο η Τσέχα ανταπάντησε με δικό της μπρέικ ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2. Κατόπιν τόσο η Βοντρούσοβα όσο και η Μαρία κράτησαν το σερβίς τους για να οδηγηθούμε στο τάι μπρέικ.

Εκεί η Μαρία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, γύρισε το σετ, το οποίο πήρε τελικώς με 7-6 (9-7).

Στο δεύτερο σετ η Βοντρούσοβα έδειχνε να έχει αδειάσει, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η πρωταθλήτριά μας η οποία όντως εξαιρετική με δυο μπρέικ επικράτησε της αντιπάλου της σε περίπου μιάμιση ώρα με 2-0 σετ  (6-1 το δεύτερο σετ).

Πλέον η Μαρία περιμένει την αντίπαλο της σήμερα στους «4» του τουρνουά. Αυτή θα είναι μία εκ των Ελίνα Αβενισιάν ή Ντόνα Βέκιτς, με την αναμέτρηση να διεξάγεται αργότερα γι’ αυτό και η Σάκκαρη θα πρέπει να ξεκουραστεί για να ανακτήσει δυνάμεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ