«Συναγερμός» για τον Τσιτσιπά πριν το Wimbledon! (vid)

«Συναγερμός» για τον Τσιτσιπά πριν το Wimbledon! (vid)

Βίντεο δείχνει τον Ελληνα τενίστα να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί του χέρι…

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Στέφανου Τσιτσιπά για το Wimbledon, με τον Ελληνα τενίστα να βρίσκεται στο Λονδίνο και να προπονείται στις εγκαταστάσεις του All England Lawn Tennis and Croquet Club.

Ο συμπατριώτης μας, ο οποίος στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχοντας τρεις ήττες και μια νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στη φετινή grass court. Τελευταία ήττα αυτή από τον Γιάνικ Χάνφμαν με 2-1 για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Μαγιόρκα. Ένα τουρνουά το οποίο είχε κατακτήσει το 2022.

Διαβάστε επίσης: Μέγα σκάνδαλο στην ΕΠΟ – Εβγαλαν μισθό 8.000 ευρώ τον μήνα στον Μπαλτακο αναδρομικά από το 2022

Ειχαν προηγηθεί αυτές από τον Ρισάρ Γκασκέ (2-1) στη Στουτγκάρδη και από τον Νίκολας Τζάρι (2-0) στο Χάλε. Ηττες που δείχνουν ότι ο Ελληνας τενίστας δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση και προκαλούν έντονο προβληματισμό ενόψει του Wimbledon (3/7).

Οι κακές εμφανίσεις του Ελληνα τενίστα, όμως, ίσως οφείλονται σε τραυματισμό, καθώς ο Τσιτσιπάς δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί του χέρι. Αυτό φαίνεται τουλάχιστον στο βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, στο οποίο ο συμπατριώτης μας δέχεται τις περιποιήσεις του φυσιοθεραπευτή του, μια ημέρα πριν το παιχνίδι με τον Γιάνικ Χάνφμαν.

Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα στις δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες, ενώ μάλιστα πριν από λίγες ώρες αγωνίστηκε κανονικά στο τουρνουά επίδειξης στο Χάρλιγχαμ του Λονδίνου, όπου αντιμετώπισε τον Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ