Αναβλήθηκε το ντεμπούτο της Σάκκαρη στο Wibledon

Αναβλήθηκε το ντεμπούτο της Σάκκαρη στο Wibledon

Άτυχη στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη που είδε το πρώτο της ματς στο τουρνουά Wimbledon να αναβάλλεται.

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν πανέτοιμη να ριχτεί στη μάχη του φημισμένου τουρνουά Wimbledon της Αγγλίας, αλλά ο… καιρός είχε άλλα σχέδια.

Η Ελληνίδα τενίστρια ως Νο. 8 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Ουκρανή και Νο. 28, Μάρτα Κόστιουκ στο πρώτο παιχνίδι τους στη διοργάνωση για το κυρίως ταμπλό, αλλά η καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις που έπληξαν τη περιοχή του Λονδίνου όπου διεξάγονται οι αγώνες , οδήγησαν στην αναβολή αρκετών παιχνιδιών, μεταξύ αυτών και της Μαρίας, το οποίο διεξάγεται στο Court 3.

Διαβάστε επίσης: «Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ, στα κάγκελα οι οπαδοί με Σαββίδη: «Βλέπουμε ξανά ένα μπάχαλο, ακατανόητες κινήσεις από τη διοίκηση»

Οι καιρικές προβλέψεις δεν άφηναν περιθώρια για επαναπρογραμματισμό μέσα στην ημέρα με αποτέλεσμα η πρεμιέρα της Σάκκαρη λοιπόν παίρνει αναβολή μέχρι αύριο (5/7) και μένει μόνο να ανακοινωθεί η ώρα που θα διεξαχθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι και ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ έχει διακοπεί προσωρινά με τον Γερμανό να είναι μπροστά 1-0 στα σετ και τον Τσιτσιπά να προηγείται με 4-3 games στο 2ο σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ