Οι νέες ώρες των εξ’ αναβολής αναμετρήσεων για Σάκκαρη και Τσιτσιπά

Οι νέες ώρες των εξ’ αναβολής αναμετρήσεων για Σάκκαρη και Τσιτσιπά

Οι αναμετρήσεις των Σάκκαρη και Τσιτσιπά ήταν μεταξύ αυτών που αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε το Λονδίνο και μετατέθηκαν για σήμερα (5/7).

Μεγάλα προβλήματα αντιμετώπισε χτες (4/7) η διοργανώτρια αρχή του φημισμένου τουρνουά Wimbledon λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε το Λονδίνο. Αρκετές αναμετρήσεις αναβλήθηκαν λόγω της έντονης βροχόπτωσης και μετατέθηκαν για σήμερα το μεσημέρι (5/7). «Θύματα» έπεσαν και οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η αναμέτρησης της Ελληνίδας τενίστριας κόντρα στην Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ δεν ξεκίνησε καν και αναμένεται να είναι η πρώτη που θα διεξαχθεί στο Court 2, με ώρα έναρξης τις 13:00. Στη συνέχεια στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Χάνφμαν εναντίον Φριτζ, με ένα σετ να απομένει μιας και το σκορ είναι 2-2 στα σετ και στο 5ο προηγείται ο Φριτζ με 3-2 game.

Διαβάστε επίσης: Νορβηγία – Ελλάδα 5-4 «Άγγιξε» επική ανατροπή η Εθνική νέων, πλήρωσε το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο

Μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η αναμέτρηση, παίρνει σειρά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η αναμέτρηση του κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ, η οποία διακόπηκε την ώρα που ο Γερμανός προηγούνταν 1-0 στα σετ (6-4), ενώ στο δεύτερο προβάδισμα είχε ο Τσιτσιπάς με 4-3 game, με την ώρα έναρξης να τοποθετείται όχι πριν τις 16:00, ανάλογα με τη εξέλιξη των προηγούμενων αναμετρήσεων στο Court 2.

Σε περίπτωση πρόκρισης του Τσιτσιπά, στον επόμενο γύρο θα περιμένει ο πολύπειρος Άντι Μάρεϊ, ενώ αν νικήσει η Σάκκαρη, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από την αναμέτρησης της Μπαντόσα κόντρα στη Ρισκ, ματς που… καιρού θέλοντος θα διεξαχθούν την Πέμπτη (6/7).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ