Μάρεϊ – Τσιτσιπάς 2-3: Πήρε τον… μαραθώνιο κόντρα στον Βρετανό και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Wimbledon ο Στέφανος

Μάρεϊ – Τσιτσιπάς 2-3: Πήρε τον… μαραθώνιο κόντρα στον Βρετανό και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Wimbledon ο Στέφανος

Έπειτα από έναν αγώνα ο οποίος άρχισε την Πέμπτη και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει την ανατροπή κόντρα στον Άντι Μάρεϊ και με 3-2 σετ να πάρει την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Wimbledon.

Τεράστια ψυχικά αποθέματα από τον Στέφανο Τσιτσιπά και παράλληλα τεράστια πρόκριση…

Το Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης ανέτρεψε το 2-1 σετ στο οποίο είχε διακοπεί το ματς του με τον Μάρεϊ την Πέμπτη και το απόγευμα της Παρασκευής σφράγισε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Wimbledon επικρατώντας με 3-2 σετ.

Διαβάστε επίσης: H Καταλανική Sport στέλνει τον Μίροτιτς στον Ολυμπιακό- «Το έχει αποφασίσει»

Όπως και στον προηγούμενο γύρο κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ έτσι και τώρα το μοτίβο ήταν το ίδιο, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να ολοκληρώνει μια ακόμη σπουδαία ανατροπή, κλείνοντας ραντεβού στον τρίτο γύρο με τον Λάζλο Τζέρε.

Τα πρώτα τρία σετ τα οποία έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης, είδαμε ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι με τους δύο αθλητές να λύνουν τις διαφορές τους στα πρώτα δύο στο ται μπρέικ, με το παιχνίδι να διακόπτεται με το σκορ να είναι 2-1 σετ υπέρ του Μάρεϊ.

Την Παρασκευή η εικόνα του αγώνα επέστρεψε στα όσα είδαμε στα πρώτα δύο σετ. Κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να κάνει break με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε για τρίτη φορά σε τέσσερα σετ στο τάι μπρέικ όπου οι δύο τενίστες έλυσαν τις διαφορές τους.

Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέτρεψε στον Βρετανό να πάρει μόλις τρεις πόντους, έκανε το 2-2 στα σετ και οδήγησε το ματς σε πέμπτο σετ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να κάνει break με το «καλημέρα», παίρνοντας κεφάλι στα game με 3-1. Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το υπέρ του προβάδισμα φτάνοντας στη νίκη και την πρόκριση με 6-4.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ