Πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Tour ο γιος του Μπιον Μπόργκ

Πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Tour ο γιος του Μπιον Μπόργκ

Ο 20χρονος γιός του Μπιόν Μπόργκ, Λέο, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο ΑΤΡ Tour, παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο τουρνουά του Bastad

Το «μήλο κάτω από την μηλιά» πέφτει ξανά! Ο Λέο Μπόργκ, γιός του σπουδαίου Μπιον Μπόργκ πήρε την πρώτη του νίκη στο ATP Tour απέναντι στον συμπατριώτη του Ελίας Ύμερ.

Ο 20χρονος Σουηδός πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον 27χρονο νούμερο 166 στον κόσμο μετά από κάτι λιγότερο από δύο ώρες «μονομαχίας». 20 χρόνια μετά την τελευταία νίκη του 11 φορές κατόχου Grand Slam πατέρα του, ο Λέο πανηγύρισε την πρώτη του πρόκριση στο τουρνουά της πατρίδας του.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Καμπάτσο η Ρεάλ Μαδρίτης (pic)

Πήρε το πρώτο κλειστό σετ στο tie break, αφού πρώτα είχε γυρίσει από break του αντιπάλου του στο έκτο game. Στην επτάποντη διαδικασία κρίθηκε πιο έτοιμος, κατακτώντας το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες με 7-5.

Με «φτερά στα πόδια» ο 20χρονος Μποργκ, μπήκε ιδανικα στο δεύτερο σετ. Βρήκε το κρίσιμο break στο δεύτερο game, έκανε το 3-0 και μετά δεν ξανά κοίταξε πίσω του. Υπερασπίστηκε άψογα τα service games του και μετά από 34 λεπτά κατέκτησε και το δεύτερο σετ, παίρνοντας την νίκη με 2-0 και μαζί την πρόκριση για τον επόμενο γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αργεντίνικου εμφυλίου ανάμεσα στον Σεμπάστιαν Μπάεζ και τον Φεντερίκο Κόρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ