Καθάρισε τον Ζβέρεφ και μπήκε ημιτελικό ο Ρούμπλεφ (2-0)

Καθάρισε τον Ζβέρεφ και μπήκε ημιτελικό ο Ρούμπλεφ (2-0)

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν απολαυστικός απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ τον οποίον και κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ σε μόλις 68 λεπτά.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ είναι στα ημιτελικά του τουρνουά στο Μπάσταντ της Σουηδίας. Ο 25χρονος Ρώσος πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, χάνοντας μόλις πέντε games από τον Ζβέρεφ, τον οποίον και κέρδισε εύκολα με 2-0 (6-2/6-3).

Δύο break στο πρώτο και ένα στο δεύτερο set ήταν αυτά που κάνανε την διαφορά για τον Ρούμπλεφ, ο οποίος μπήκε στα ημιτελικά του σουηδικού τουρνουά, εκεί όπου θα βρει απέναντι του τον νικητή της αναμέτρησης του Φεντερίκο Κόρια με τον υπερασπιστή του τίτλου, Φρανσίσκο Τσερούντολο.

Διαβάστε επίσης: Ο Τσιτσιπάς στο Καλλιμάρμαρο τον Σεπτέμβριο

Την «κλειστή» έναρξη της αναμέτρησης φρόντισε να σπάσει ο Ρώσος. Βρήκε το πρώτο break του προημιτελικού στο έκτο game και αφού κράτησε το service του, έφτασε γρήγορα-γρήγορα στο 4-2. Μάλιστα ο Ρούμπλεφ δεν σταμάτησε εκεί. Με δεύτερο απανωτό «σπάσιμο» στο service game του Αλεξάντερ Ζβέρεφ πήρε προβάδισμα με 5-2, το οποίο με μια άψογη υπεράσπιση έγινε 6-2, με τον 25χρονο να ανοίγει το σκορ.

Ανάλογα καλή εικόνα για τον Ρούμπλεφ και στο δέυτερο set. Μπορεί να άργησε λίγο παραπάνω όμως αυτό δεν τον κράτησε πίσω από το να κυριαρχήσει και στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης.

Αυτή τη φορά το break ήρθε στο όγδοο game του δεύτερου σετ, το οποίο έδωσε το προβάδισμα με 5-3 στον Ρούμπλεφ και την ευκαιρία να κλείσει το set και μαζί την νίκη μετά από 68 λεπτά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ