Πατέρας Τζόκοβιτς: «Θα ήθελα να σταματήσει του χρόνου ο Νόλε»

Πατέρας Τζόκοβιτς: «Θα ήθελα να σταματήσει του χρόνου ο Νόλε»

Ο Στρτζαν Τζόκοβιτς, πατέρας του Νόβακ εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ο γιος του τον επόμενο χρόνο.

Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, Στρτζαν εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον γιο του να εγκαταλείπει την ενεργό δράση καθώς όπως είπε στο ντοκιμαντέρ «Sportal Novak Djokovic – Untold Stories» αισθάνεται ολοκληρωμένος με όσα έχει επιτύχει ο Νόλε τα προηγούμενα 7-8 χρόνια.

Συγκεκριμένα ανέφερε, «Ο Nόβακ έχει εκπληρώσει τα όνειρα που είχα γι’ αυτόν πριν από επτά-οκτώ χρόνια, όλα τα υπόλοιπα είναι μπόνους» και συνέχισε «το τένις είναι μόνο ένα κομμάτι της ζωής του και όχι ολόκληρη η ζωή του. Εύχομαι να αναγνωριστεί και για τα πράγματα που θα κάνει μετά το τέλος της καριέρας του, όταν αποχωρήσει από τον κόσμο του τένις. Αυτό εύχομαι πως θα συμβεί τον επόμενο χρόνο».

Διαβάστε επίσης: Έρχεται… άλλος Ολυμπιακός!

Παράλληλα μίλησε και για το πόσο ακόμα θα ήθελε να βλέπει τον Νόβακ στα court σχολιάζοντας, «δεν ήρθε ακόμα το τέλος, αλλά ίσως σε 1,5 χρόνο. Αυτή είναι η επιθυμία μου ως πατέρας του. Πιστεύω πως θα είναι καλό να σταματήσει να κάνει αυτή την εξαιρετικά δύσκολη δουλειά. Σωματικά και ψυχικά είναι εξαντλητικό και πολύ απαιτητικό. Είναι αφοσιωμένος σ’ αυτό τα τελευταία 30 χρόνια και δεν έχει αφήσει στιγμή το πόδι από το γκάζι. Δεν έχει καθόλου χρόνο για να ασχοληθεί με άλλα πράγματα στη ζωή».

Ο ίδιος ο Τζόκοβιτς έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει το τένις όσο αντέχει, οπότε η λογική λέει ότι δεν θα σταματήσει το 2024. Θέλει άλλωστε να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους Grand Slam τίτλους και αυτή τη στιγμή είναι το φαβορί… όπου και αν παίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ