Τσιτσιπάς – Ίσνερ 2-0: Με άριστη εμφάνιση στα προημιτελικά ο Στέφανος

Τσιτσιπάς – Ίσνερ 2-0: Με άριστη εμφάνιση στα προημιτελικά ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά του Λος Κάμπος στο Μεξικό, παίρνοντας μια επιβλητική νίκη απέναντι στον Τζόν Ίσνερ με 2-0 και μαζί την πρόκριση για τον προημιτελικό.

Άψογος ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρώτη του εμφάνιση στο τουρνουά του Λος Κάμπος. Ο Έλληνας πρωταθλητής ως νούμερο ένα του ταμπλό επικράτησε του Αμερικανού Τζόν Ίσνερ εύκολα με 6-2/6-4 σε μόλις 1 ώρα και 17 λεπτά, παίρνοντας την πρόκριση για τον προημιτελικό της διοργάνωσης σε μια αναμέτρηση που ξεκίνησε στις 24:00 τοπική ώρα!

Ο επιβλητικός και άκρως αποτελεσματικός Τσιτσιπάς δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του, «καθάρισε» γρήγορα την υποχρέωση του και «έκλεισε» ραντεβού με τον Νίκολας Τζάρι (ο οποίος επικράτησε νωρίτερα του Μπρούβερ) με σκοπό την ρεβάνς του από από την ήττα του στο Χάαλε.

Το ματς

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε σε μια πολύ προχωρημένη ώρα λόγω του δύσκολου σημερινού προγράμματος, όμως έδειξε από πολύ νωρίς την διάθεση του να κυριαρχήσει. Ήταν απόλυτος και δεν έδωσε την δυνατότητα στον αντίπαλο του να ξεφύγει ούτε σε ένα σημείο.

Η ανωτερότητα του φάνηκε και στον πίνακα του σκορ, με τον Έλληνα τενίστα να βρίσκει το πρώτο του break στην αναμέτρηση μόλις στο πέμπτο game, ενώ με την υπεράσπιση του δικού του service έφτασε στο 4-2. Η καλή του εικόνα του έδωσε και το δεύτερο «σπάσιμο» σε game του έμπειρου Αμερικανού, με τον νούμερο 1 του ταμπλό να ολοκληρώνει το αψεγάδιαστο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης με 6-2 σε 25 λεπτά!

Σχεδόν ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο σετ για τον Τσιτισπά. Ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι γρήγορα και αυτό φαινόταν. Σε αντίθεση με το πρώτο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής βρήκε ένα break (αν και είχε πολλές ακόμη ευκαιρίες), στο ίδιο σημείο, με το οποίο ξανά πήρε προβάδισμα με 4-2.

Εν τέλει οι δύο παίκτες έφτασαν στο 5-4, με τον Τσιτσιπά να σερβίρει για την νίκη. Κάτι που έκανε αφού όμως πρώτα χρειάστηκε να σβήσει το πρώτο break point του Ίσνερ σε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Ο νούμερο 5 του κόσμου πήρε την πρόκριση για τον προημιτελικό, εκεί που τον περιμένει ο Νίκολας Τζάρι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ