Στην ίδια πλευρά με Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς, δύσκολη πρεμιέρα με Ράονιτς

Στην ίδια πλευρά με Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς, δύσκολη πρεμιέρα με Ράονιτς

Ο Ελληνας τενίστας στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς, ενώ τοποθετήθηκε στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Δύσβατος θα είναι ο δρόμος του Στέφανου Τσιτσιπά στο US Open, καθώς ο Ελληνας τενίστας στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Καναδό Μίλος Ράονιτς.

Ο υψηλόσωμος τενίστας, με τα πολύ σερβίς, μπορεί να έχει πέσει στην παγκόσμια κατάταξης της ATP και να βρίσκεται πλέον στο No. 339, αλλά αυτό οφείλεται στην πολύμηνη απουσία του από το τουρ, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Παυλίδη και Βλαχοδήμο: Χρυσάφι στα πόδια τους!

Στον δεύτερο γύρο ο Τσιτσιπάς θα παίξει είτε με τον Αλεξέι Ποπίριν είτε με κάποιον από τα προκριματικά, ενώ στον τρίτο γύρο έχει ως πιθανό αντίπαλο τον Κρίστοφερ Εουμπανκς και στον τέταρτο τους Τέιλορ Φριτζ και Λορέντσο Μουσέτι.

Στα προημιτελικά ο δρόμος του Ελληνα διασταυρώνεται με αυτόν του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος μαζί με τον Κάρλος Αλκαράθ είναι και τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Στα ημιτελικά υπάρχουν οι Χόλγκερ Ρούνε και Κάσπερ Ρουντ, ενώ στην άλλη πλευρά του ταμπλό δεσπόζει ο Κάρλος Αλκαράθ, τον οποίο ο Στέφανος μπορεί να βρει μόνον στον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ