Συγκλονιστική Σάκκαρη, πέταξε έξω την Πλίσκοβα! (vids)

Συγκλονιστική Σάκκαρη, πέταξε έξω την Πλίσκοβα! (vids)

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με ανατροπή την Τσέχα, Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης, και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του Internazionali BNL D’ Italia.

Τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της πέτυχε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία το μεσημέρι της Τετάρτης επικράτησε με 2-1 σετ της Καρολίνα Πλίσκοβα! Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με ανατροπή το πρώην Νο. 1 και νυν Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης, και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Internazionali BNL D’ Italia.

Η 22χρονη παρά το άσχημο ξεκίνημά της, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της, έπαιξε συγκλονιστικό τένις και με περίσσιο θάρρος και θράσος πέταξε εκτός συνέχειας την Τσέχα. Μια μάχη που διήρκησε 2 ώρες και 23 λεπτά! Το παιχνίδι της Σάκκαρη με την Πλίσκοβα, πάντως, σημαδεύτηκε από ένα πολύ μεγάλο διαιτητικό λάθος, με την επόπτρια να δίνει άουτ, μετά από ένα smash της Τσέχας και ενώ το σκορ ήταν 40-40 στο 5-5 του τρίτου σετ.

Η μπάλα ήταν εμφανώς μέσα, αλλά η επόπτρια έδωσε άουτ και μπρέικ πόιντ στη Σάκκαρη. Η Πλίσκοβα διαμαρτυρήθηκε έντονα στη chair umpire, η οποία δεν άλλαξε την απόφαση και χρειάστηκε η παρέμβαση της Supervisor, προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι. Η Τσέχα δέχθηκε το μπρέικ, η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της και έφτασε σε μια τεράστια νίκη.

Δείτε το βίντεο:

Στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης η Μαρία, η οποία αποθεώθηκε από τους Ιταλούς, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης της Αντζέλικα Κέρμπερ με την Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου.

Δείτε βίντεο από τον αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ