Η «έκρηξη» της Πλίσκοβα και η αξιοθαύμαστη στάση της Σάκκαρη (vids)

Η «έκρηξη» της Πλίσκοβα και η αξιοθαύμαστη στάση της Σάκκαρη (vids)

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας της Μαρία Σάκκαρη με την Καρολίνα Πλίσκοβα για τον δεύτερο γύρο του Internazionali BNL D’ Italia. Η Ελληνίδα τενίστρια με μια συγκλονιστική εμφάνιση πήρε τη νίκη στα 3 σετ και κέρδισε το απλόχερο χειροκρότημα των Ιταλών. Η 22χρονη στον αγώνα με την Πλίσκοβα μάλιστα απέδειξε ότι εκτός από εξαιρετική τενίστρια είναι […]

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας της Μαρία Σάκκαρη με την Καρολίνα Πλίσκοβα για τον δεύτερο γύρο του Internazionali BNL D’ Italia. Η Ελληνίδα τενίστρια με μια συγκλονιστική εμφάνιση πήρε τη νίκη στα 3 σετ και κέρδισε το απλόχερο χειροκρότημα των Ιταλών.

Η 22χρονη στον αγώνα με την Πλίσκοβα μάλιστα απέδειξε ότι εκτός από εξαιρετική τενίστρια είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Στο 5-5 του τρίτου σετ και με το σκορ στο 40-40, η Πλίσκοβα σέρβιρε, η Σάκκαρη επέστρεψε «ανεμικά» την μπάλα και η Τσέχα απάντησε με ένα smash στη δεξιά γωνία.

Για κακή της τύχη η επόπτρια είδε άουτ, η Chair Umpire έδωσε break πόιντ στην Μαρία και κάπου εκεί ξεκίνησε το… πανηγύρι! Η Πλίσκοβα έγινε έξαλλη, με την Σάκκαρη να κοιτάζει αποσβολωμένη την αντίπαλό να ωρύεται. Το Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης ζήτησε από την Umpire να έρθει στο court η Supervisor, προκειμένου να λυθεί το μπάχαλο που είχε δημιουργήσει η λανθασμένη υπόδειξη της επόπτριας.

Η Ελληνίδα τενίστρια προς τιμή της ζήτησε να επαναληφθεί ο πόντος, προκειμένου να μην υπάρξει αδικία. Η Πλίσκοβα ζήτησε ο πόντος να κατοχυρωθεί σε εκείνη και να πάρει το αβαντάζ για το γκέιμ. Η απόφαση της επόπτριας, από τη στιγμή που είχε χάσει το σημάδι και η Umpire αρχικά είχε δώσει άουτ, δεν μπορούσε να αλλάξει. Η Supervisor απλά κατοχύρωσε το αβαντάζ στην Σάκκαρη, με την Πλίσκοβα να κάνει λάθος στον επόμενο πόντο και να «τρώει» μπρέικ.

Η στάση της Σάκκαρη είναι αξιοθαύμαστη, καθώς ζήτησε να επαναληφθεί ο πόντος, παρότι είχε αβαντάζ και ήθελε έναν πόντο για το 5-6 στο τρίτο σετ. Η Τσέχα στο τέλος της αναμέτρησης ξέσπασε στην καρέκλα της Umpire, σκίζοντας με τη ρακέτα της τα διαφημιστικά banners που υπάρχουν στις δύο πλευρές.

Δείτε τον πόντο και την αντίδραση της Πλίσκοβα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ