Αποθέωσε Μέσι ο Τσιτσιπάς

Αποθέωσε Μέσι ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που βρίσκεται στις ΗΠΑ, αγωνιζόμενος στο US Open, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι, δηλώνοντας υποστηρικτής της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παίρνει μέρος στο φημισμένο τουρνουά τένις US Open που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Μάλιστα έκανε ιδανικό ξεκίνημα επικρατώντας στον πρώτο γύρο του Μίλος Ράονιτς με 3-0 σετ τα ξημερώματα της Τρίτης (29/8).

Μιλώντας στο αμερικανικο ESPN μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση, πέρα από τα διαδικαστικά του τένις, όταν πήγε η κουβέντα σε άλλα θέματα, δεν έκρυψε τη λατρεία του στον Λιονέλ Μέσι και αποκάλυψε πως είναι υποστηρικτής της Ίντερ Μαϊάμι πριν φορέσει τη φανέλα της ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό το ΟΚ της Λάτσιο, ο ΠΑΟΚ φέρνει στην Ελλάδα τον Μάρκος Αντόνιο

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σχετικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Τα έχω δει όλα. Έχω δει όλα τα παιχνίδια. Ήμουν οπαδός της Ίντερ Μαϊάμι πριν έρθει ο Μέσι. Είναι η ομάδα από τις ΗΠΑ που υποστηρίζω. Όταν είδα ότι ερχόταν, ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες.

Είναι απλός και όμορφος άνθρωπος, όχι απλώς αθλητής. Θαυμάζω πολλά πράγματα για τον Μέσι και ελπίζω να μπορέσω να τον συναντήσω για να μιλήσουμε για 2 ή 3 λεπτά, θα ήταν το όνειρό μου. Είχα την ευκαιρία να δω έναν αγώνα από κοντά με τους New York Red Bulls, αλλά δεν μπόρεσα γιατί ήμουν απασχολημένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ