Ο Τζόκοβιτς επιβίωσε απέναντι στον Τζέρε

Ο Τζόκοβιτς επιβίωσε απέναντι στον Τζέρε

Υπερκέρασε το εμπόδιο του Τζέρε ο Τζόκοβιτς.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάστηκε να ξεπεράσει ένα χάντικαπ δύο σετ απέναντι στον Σέρβο συμπατριώτη του Λάσλο Τζέρε (Νο 38 στον κόσμο) για να νικήσει τελικά με 4-6, 4-6, 6-1, 6-1, 6-3 και να προκριθεί στον τέταρτο γύρο του US Open.

Ο 36χρονος Σέρβος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (3/9) για μια θέση στα προημιτελικά τον Κροάτη Μπόρνα Γκόγιο (105ος στην παγκόσμια κατάταξη).

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στο Europa League – Πέμπτη όλα τα παιχνίδια

Απέναντι σε έναν πολύ καλό Τζέρε, που έπαιξε με τόλμη διεκδικώντας τις πιθανότητές του, ο Τζόκοβιτς ανέβασε ξαφνικά την ένταση και την αποφασιστικότητά του αφού έχασε τα δύο πρώτα σετ.

Ο αντίπαλός του, που είχε βάλει πολλή ενέργεια στα δύο πρώτα σετ, δεν κράτησε το σοκ και ο «Τζόκερ» πήρε εύκολα τα επόμενα τρία σετ, ολοκληρώνοντας τον αγώνα σε τρεις ώρες και 45 λεπτά.

Ο Τζόκοβιτς στοχεύει στον τέταρτο τίτλο του στο US Open για να ισοφαρίσει το ρεκόρ όλων των εποχών της Μάργκαρετ Κορτ, με 24 τίτλους Grand Slam.

Οι κύριοι διεκδικητές που θα μπορούσαν να τον εμπόδιζαν να φτάσει στον τελικό (Ρούνε, Ρούουντ ή ακόμα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς) έχουν ήδη αποκλειστεί, ενώ ο βασικός αντίπαλος του, Κάρλος Αλκαράθ, βρίσκεται στο ίδιο μονοπάτι με τους Γιανίκ Σίνερ, Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ