Ρώμη: Στα προημιτελικά Ναδάλ και Τζόκοβιτς (vids)

Ρώμη: Στα προημιτελικά Ναδάλ και Τζόκοβιτς (vids)

Την πορεία τους στο Internazionali BNL d’ Italia συνεχίζουν οι Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Ισπανός τενίστας το μεσημέρι της Πέμπτης νίκησε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-1) τον Ντένις Σαποβάλοβ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης για 12η φορά στα 13 τελευταία χρόνια, ενώ ο Σέρβος επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 7-5) του […]

Την πορεία τους στο Internazionali BNL d’ Italia συνεχίζουν οι Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ισπανός τενίστας το μεσημέρι της Πέμπτης νίκησε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-1) τον Ντένις Σαποβάλοβ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης για 12η φορά στα 13 τελευταία χρόνια, ενώ ο Σέρβος επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 7-5) του Αλμπερτ Ράμος Βινόλας και σφράγισε το εισιτήριό του για τους «8» του ιταλικού Μάστερς.

Στον επόμενο γύρο ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει για 15η φορά στην καριέρα του τον Κέι Νισικόρι, ο οποίος κέρδισε εύκολα με 6-1, 6-2 τον Φίλιπ Κολσρσάιμπερ. Η παράδοση είναι υπέρ του πρώην Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, με τον 30χρονο τενίστα να έχει κερδίσει στα 12 από τα 14 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο τους σε όλες τις επιφάνειες.

Ο Ναδάλ από την άλλη, στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Φάμπιο Φονίνι, ο οποίος κέρδισε με 2-0 σετ τον Πέτερ Γκογιόβτσικ. Ο Ιταλός είναι ένας από τους λίγους τενίστες που έχει κερδίσει δύο φορές τον Ράφα στο χώμα και με τη βοήθεια των συμπατριωτών του θα προσπαθήσει να πετύχει την τρίτη του νίκη απέναντι στον Ναδάλ.

Δείτε βίντεο από το ματς του Ναδάλ:

Και του Τζόκοβιτς:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ