Μεντβέντεφ: «Ένας παίκτης θα πεθάνει εδώ και θα το δείτε» (vid)

Μεντβέντεφ: «Ένας παίκτης θα πεθάνει εδώ και θα το δείτε» (vid)

Οι συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης του Ντάνιλ Μεντβέντεφ κόντρα στον Ρούμπλεφ στα προημιτελική του US Open, έβγαλαν εκτός εαυτού τον πρώτο καθώς τον έπιασε η κάμερα να λέει «Ένας παίκτης θα πεθάνει εδώ και θα το δείτε».

Οι καιρικές συνθήκες κατά την διάρκεια του US Open δεν βοηθούν τους τενίστες, καθώς οι ζεστές μέρες συνοδεύονται και από υψηλή υγρασία. Αυτά τα δύο έκαναν έξαλλο τον Ντάνι Μεντβέντεφ κατά την διάρκεια του προημιτελικού του αγώνα κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Το Νο.3 (Μεντβέντεφ) της παγκόσμιας κατάταξης επιβλήθηκε με 6-4, 6-3, 6-4 του συμπατριώτη του και προκρίθηκε στην τετράδα του τουρνουά. Ωστόσο, στην διάρκεια του αγώνα διαμαρτυρήθηκε έντονα για την κατάσταση που επικρατούσε καθώς αρκετές φορές φάνηκε να αναπνέει με δυσκολία.

Διαβάστε επίσης: Μεταγραφικό «χτύπημα» από την ΑΕΚ – Ποιον φέρνει στην Ελλάδα

Στα τάιμ άουτ της αναμέτρησης ο Μεντβέντεφ έβαζε συνέχεια κρύες πετσέτες στο πρόσωπο του για να δροσιστεί ενώ ζητούσε συνέχεια νερό. Μάλιστα, η κάμερα τον συνέλαβε να λέει κάποια στιγμή: «Ένας παίκτης θα πεθάνει και θα το δείτε».

Ο Μεντβέντεφ εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με εγκαύματα στο πρόσωπο με τον ίδιο να τονίζει, «Δεν είναι από τον ήλιο, αλλά από τις συνθήκες που επικράτησαν. Με αυτές τις συνθήκες υποφέραμε και εγώ και ο αντίπαλός μου. Ήταν πολύ δύσκολο και για τους δυο μας. Μετά το τέλος του πρώτου σετ πραγματικά δεν μπορούσα να εστιάσω στο μπαλάκι. Έπαιζα με το ένστικτο. Και οι δυο μας είμαστε πολύ κουρασμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ