Τσιτσιπάς: «Παίζουμε και για όσους επηρεάστηκαν από τις φωτιές και τις πλημμύρες»

Τσιτσιπάς: «Παίζουμε και για όσους επηρεάστηκαν από τις φωτιές και τις πλημμύρες»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου του Davis Cup στους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες και πυρκαγιές, λέγοντας πως όλη ο ομάδα θα αγωνιστεί και για αυτούς.

Η Εθνική ομάδα και ολόκληρο το ελληνικό τένις μετράνε αντίστροφα, καθώς σε λιγότερο από 24 ώρες θα ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

Στην συνέντευξη τύπου, το μεγάλο αστέρι της ελληνικής αποστολής, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αναφέρθηκε τόσο στο στάδιο που θα διεξαχθούν οι αγώνες και στον κόσμο, όσο και στους πληγέντες από τις κακοκαιρίες των τελευταίων καιρών στην χώρα μας.

Για τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν, ο Έλληνας πρωταθλητής ανέφερε: «Έχουμε να δώσουμε όλοι παρά πολλά στο γήπεδο. Να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Παίζουμε όχι μόνο για εμάς, Αλλά και για όσους επηρεάστηκαν από τις φωτιές και τις πλημμύρες, σκοπεύουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω. Δεν θα είναι μια εύκολη συνάντηση».

Για το γήπεδο σχολίασε: «Νιώθω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά με το γήπεδο, αλλά κι επειδή είναι ωραία η αίσθηση να παίζεις σε ένα τέτοιο στάδιο. Είχα την ευκαιρία να έρθω σαν τουρίστας σε αυτό εδώ το μέρος όποτε το να παίζεις σε αυτό το στάδιο για μένα είναι πολύ ξεχωριστό».

Τέλος για την πιθανότητα να υπάρξει τουρνουά της ΑΤΡ στην Ελλάδα είπε: «Δεν έχει δοθεί η ευκαιρία να γίνει κάτι τέτοιο. Αλλά αν υπάρξει κάποια τέτοια διοργάνωση στο μέλλον, είμαι σίγουρος ότι θα δούμε περισσότερο παιδιά να παίζουν και περισσότεροι να ονειρεύονται ότι μπορούν να πετύχουν κάτι στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ