Συντριβή για την Team Europe στην πρώτη ημέρα του Laver Cup

Συντριβή για την Team Europe στην πρώτη ημέρα του Laver Cup

Η Team World έδειξε τα «δόντια» της στην αντίστοιχη της Ευρώπης, την οποία και συνέτριψε με 4-0 νίκες στην πρώτη ημέρα του Laver Cup.

Οι πρωταθλητές είναι εδώ. Η Team World μετά τον περσινό πρώτο τίτλο στην ιστορία του Laver Cup, μπήκε σίφουνας στην φετινή έκδοση του τουρνουά που διεξάγεται στο Βανκούβερ του Καναδά.

Στην πρώτη μέρα του τουρνουά που φέρει το όνομα του σπουδαίο Rod Laver, η Team Europe γνώρισε την συντριβή με 4-0, χάνοντας από πολύ νωρίς το προβάδισμα ενόψει του τίτλου.

Στην πρώτη αναμέτρηση του προγράμματος και σε μια μάχη που θα… βαρεθούμε να την βλέπουμε στο μέλλον, ο Αμερικανός Μπεν Σέλτον άνοιξε το σκορ κόντρα στον 19χρονο Γάλλο, Αρθούρ Φις με 2-0 σετ (6-7/1-6) σε μόλις 1 ώρα και 19 λεπτά.

Ακολούθησε η επικράτηση του Αργεντινού Φρανσίσκο Τσερούντολο επί του Ισπανού Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα επίσης με 2-0 (3-6/5-7), ενώ το πρόγραμμα του μόνου έκλεισε η εύκολη επικράτηση του Καναδού Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ απέναντι στον Γάλλο Γκαέλ Μονφίς (4-6/3-6).

Με το σκορ στο 3-0, ξεκίνησε και η πρώτη αναμέτρηση του διπλού, ανάμεσα στον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ και τον Γάλλο Άρθουρ Φις απέναντι στους Αμερικανούς Τόμι Πολ και Φράνσις Τιαφό.

Σε αυτό η Team Europe κατάφερε να πάρει το πρώτο της σετ, όχι όμως και την νίκη με τους Αμερικανούς να επικρατούν στο super tie break του τρίτου σετ.

Το ζευγάρι θα συνεχιστεί απόψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ