Η απονομή του τροπαίου στην Σάκκαρη (vid)

Η απονομή του τροπαίου στην Σάκκαρη (vid)

Η στιγμή που η Μαρία Σάκκαρη υψώνει στον ουρανό τον τίτλο του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα...

Με φανέλα του Μεξικό και εμφανώς συγκινημένη η Μαρία Σάκκαρη την στιγμή που εμφανίστηκε για να παραλάβει το τρόπαιο, έπειτα από την κατάκτηση του τουρνουά της Γουαδαλαχάρας.

«Εχω τόσα να πω. Κατ αρχάς συγχαρητήρια στην Καρολάιν γιατί έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει ως εδώ. Το γνωρίζω γιατί έχω δει την δουλειά της. Είχα πει πέρυσι για τους διοργανωτές ότι κάνετε τρομερή δουλειά εδώ. Είμαι χαρούμενη που είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ εδώ. Θα το ξαναπώ, εδώ είναι το δεύτερο σπίτι μου. Σας ευχαριστώ» είπε αρχικά φανερά συγκινημένη, με το κοινό να φωνάζει το όνομά της.

Διαβάστε επίσης: «Ευτυχώς, έγινε τώρα»: Ποιος το είπε στο Ρέντη, γιατί το είπε και βλέπει ο Μαρτίνεθ για τη συνέχεια…

«Γκάμπι (Σαμπατίνι) έχεις παίξει με την μητέρα μου και χαίρομαι που σε είχαμε εδώ» είπε για την σπουδαία Σαμπατίνι και ευχαρίστησε χορηγούς και διοργανωτές.

«Πάνω από 4 χρόνια περίμενα για έναν δεύτερο τίτλο. Ημουν Τοπ5 παίκτρια χωρίς τίτλο και ήταν σκληρό για μένα. Χαίρομαι που τα κατάφερα εδώ. Ευχαριστώ την οικογένειά μου. Ξέρω τους έκανα περήφανους.Αφιερωμένος ο τίτλος στον παππού μου που πέθανε πέρυσι και στην γιαγιά μου που βλέπει από το σπίτι. Ραντεβού του χρόνου» είπε καταλήγοντας η Σάκκαρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ