Σάκκαρη – Γκαρσία 2-0: Στον ημιτελικό κυριαρχικά η Μαρία

Σάκκαρη – Γκαρσία 2-0: Στον ημιτελικό κυριαρχικά η Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε ακόμη μια ονειρική εμφάνιση απέναντι στην Καρολίν Γκαρσία και με ένα άνετο 2-0 πέρασε στον ημιτελικό του τουρνουά στο Τόκιο.

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να… μην έχει αντίπαλο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε και την Καρολίν Γκαρσία (6-2/6-2), ξανά εύκολα και ξανά μπήκε σε ημιτελικό, αυτή τη φορά στο τουρνουά της κατηγορίας 500 στο Τόκιο.

Η Μαρία ήταν απίστευτα αποτελεσματική για ακόμη μια αναμέτρηση. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο της, η οποία αρκέστηκε στην κατάκτηση μόλις τεσσάρων γκέιμ, ενώ συνολικά το ματς διήρκεσε 1 ώρα και 20 λεπτά.

Η Σάκκαρη πήρε την μεγάλη πρόκριση για τον ημιτελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νούμερο 2 του ταμπλό, την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα.

Το ματς

Ονειρεμένο ξεκίνημα στον προημιτελικό για την 28χρονη Ελληνίδα, η οποία «έσπασε» το σερβίς της Γαλλίδας άμεσα (δύο φορές), με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να βρεθεί στο ισχυρό 4-0. Δεν ακολούθησε κάτι συνταρακτικό, με τις δύο παίκτριες να υπερασπίζονται τα σερβίς τους και το σετ να τελειώνει στο 6-2 υπέρ της Μαρίας.

Ανάλογα καλή εικόνα και στο δεύτερο κομμάτι για την Σάκκαρη, η οποία ξανά βρήκε δύο «σπασίματα» στο σερβίς της Γκαρσία, με τη διαφορά ότι δεν ήταν συνεχόμενα.

Ξανά έφτασε στο 6-2, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη-πρόκριση σε 80 λεπτά απέναντι σε μια πολύ ποιοτική αντίπαλο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ