Τσιτσιπάς: Σπουδαία νίκη για τον Στέφανο στο διπλό

Τσιτσιπάς: Σπουδαία νίκη για τον Στέφανο στο διπλό

Με ανατροπή πήρε τη νίκη και στα διπλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον συμπαίκτη του, Ρόμπιν Χάασε.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ρόμπιν Χάασε κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα από τα καλύτερα δίδυμα του παγκοσμίου τένις.

Ο Έλληνας και ο Ολλανδός χρειάστηκε να γυρίσουν από το εις βάρος τους 1-0 στα σετ για να πάρουν μια σπουδαία νίκη απέναντι στους Λάμονς και Γουίθροου και μαζί την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του τουρνουά της Σαγκάης.

Το πρώτο σετ γλίστρησε από τα χέρια του Τσιτσιπά και του Χάασε, όταν οι δύο Αμερικανοί αντίπαλοι τους έκαναν μπρέικ στο 3-2, με αποτέλεσμα οι Λάμονς και Γουίθροου να ξεφύγουν με 5-2. Εν τέλει το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε με μια υπεράσπιση από κάθε πλευρά και τους Αμερικανούς να ανοίγουν στο σκορ μετά από 29 λεπτά (6-3).

Τσιτσιπάς και Χάασε μπήκαν ιδανικά στο δεύτερο σετ. Κατάφεραν στο δεύτερο κιόλας γκέιμ να κάνουν το μπρέικ και να πάρουν ισχυρό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας. Ο Έλληνας και ο Ολλανδός κράτησαν στη συνέχεια τα σερβίς τους, άλλες φορές πιο εύκολα, άλλες πιο δύσκολα, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην κατάκτηση του δεύτερου σετ μετά από 31 λεπτά (3-6).

Στο tie break το οποίο θα έκρινε τη νίκη ο Στέφανος και ο συμπαίκτης του αποδείχθηκαν πιο έτοιμοι και το κατέκτησαν με 10-8. Μια επιστροφή του Έλληνα πρωταθλητή ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά στο 8-7. Το σκορ έφτασε στο 9-7 και μετά με εξαιρετικό σερβίς του ίδιου του Τσιτσιπά, οι δύο παίκτες έφτασαν στην πρόκριση.

Στον επόμενο γύρο θα βρουν απέναντι τους, τους Άλεξ Ντε Μινόρ και Μαξ Πουρσέλ που νικήσανε πριν λίγες ώρες το νούμερο 1 του ταμπλό, Όστιν Κράιτσεκ και Ιβάν Ντόντιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ