Τσιτσιπάς – Ουμπέρ 1-2: «Χαιρέτησε» νωρίς τη Σανγκάη

Τσιτσιπάς – Ουμπέρ 1-2: «Χαιρέτησε» νωρίς τη Σανγκάη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ούγκο Ουμπέρ και αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του Σανγκάη Μάστερς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο6) αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του Σανγκάη Μάστερς με 2-1 από τον Ούγκο Ουμπέρ (Νο34) και δεν θα συνεχίσει στη διοργάνωση που λαμβάνει μέρος στην Κίνα.

Ο Τσιτσιπάς δεν ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα καθώς στο πρώτο σετ που σέρβιρε ο Ουμπέρ έκανε το break, γεγονός που του έδωσε αυτοπεποίθηση στη συνέχεια. Ο Γάλλος έπαιρνε ενέργεια από το σερβίς του και ουσιαστικά «έτρεχε» στο court τον Έλληνα τενίστα.

Διαβάστε επίσης: Η Μασία κάνει ακόμη θαύματα: Τα απίθανα επιτεύγματα του 16χρονου Γιαμάλ που γράφει ιστορία (vid)

Τα πράγματα δεν πήγαιναν έτσι όπως θα ήθελε ο Τσιτσιπάς και φαινόταν… Ο Ουμπέρ έδειχνε ασταμάτητος, έκανε ελάχιστα λάθη και κατάφερε τελικά να πάρει το πρώτο σετ με 6-4.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε πιο αποφασισμένος στο δεύτερο σετ και πολύ εύκολα πήρε το πρώτο game και μπόρεσε να κάνει το πολυπόθητο break παίρνοντας προβάδισμα με 3-1 στο δεύτερο σετ. Από εκεί και πέρα υπερασπίστηκε το σερβίς του και ισοφάρισε σε 1-1 σετ (6-3).

Όλα κρίθηκαν στο τελυταίο σετ, εκεί όπου επαναλήφθηκε η ιστορία του πρώτου σετ. Ο Γάλλος πήρε το πρώτο game στο σερβίς του και ύστερα έκανε το break σε αυτό του Τσιτσιπά. Η ψυχολογία του Έλληνα τενίστα είχε πέσει και αυτό φαινόταν. Βέβαια επέστρεψε από το 3-0 και όλα ήταν πιθανά. Το ματς ήταν ισόπαλιο 4-4 με τον  Ουμπέρ να υπερασπίζεται το σερβίς του, όπως και ο Τσιτσιπάς.

Στον τέταρτο γύρο ο Γάλλος θα αντιμετωπίσει τον Αμερικάνο Βολφ.

Τα σετ: 4-6, 6-3, 5-7

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ