Ρολάντ Γκαρός: Αποκλείστηκε ο Κοκκινάκης (vid)

Ρολάντ Γκαρός: Αποκλείστηκε ο Κοκκινάκης (vid)

Ρολάντ Γκαρός: Αποκλείστηκε ο Κοκκινάκης (vid)

Δεν τα κατάφερε ο Θανάσης Κοκκινάκης. Ο 22χρονος τενίστας, ο οποίος ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες την πορεία του στα προκριματικά του Ρολάντ Γκαρός, ηττήθηκε στο δεύτερο γύρο με 2-1 σετ από τον Γίργκεν Τσοπ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Ο Ελληνοαυστραλός, ο οποίος πλέον έχει πέσει στο Νο. 148 της παγκόσμιας κατάταξης, πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ (7-6), ωστόσο, στη συνέχεια έριξε την απόδοσή του και μοιραία αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Τσοπ μετά το χαμένο τάι μπρέικ επέστρεψε δριμύτερος, πήρε το δεύτερο σετ με 6-1 και ισοφάρισε σε 1-1 την αναμέτρηση. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, ο Κοκκινάκης λύγισε από τα πολλά αβίαστα λάθη, με τον Τσοπ να κάνει το 6-2 και να παίρνει το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο.

Ο 22χρονος πλέον θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση τη διοργάνωση, η οποία ξεκινάει την Κυριακή 27 Μαΐου. Υπενθυμίζουμε ότι στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης θα βρεθεί τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όσο και ο Μάρκος Παγδατής, ενώ οι δύο τους θα παίξουν και στο κυρίως ταμπλό του διπλού.

Δείτε το βίντεο με το ματς πόιντ του Τσοπ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ