Έχασε βαθμούς αλλά παρέμεινε σταθερός ο Τσιτσιπάς – Πτώση τριών θέσεων για τη Σάκκαρη

Έχασε βαθμούς αλλά παρέμεινε σταθερός ο Τσιτσιπάς – Πτώση τριών θέσεων για τη Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κέρδισε κάτι στην παγκόσμια κατάταξη από την πορεία του στην Αμβέρσα ενώ η Μαρία Σάκκαρη έπεσε τρεις θέσεις.

Μπορεί ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς να κατάφεραν να φτάσουν σε μια σπουδαία επιτυχία με την κατάκτηση του τίτλου στα διπλά, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το μονό του πρώτου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στον ημιτελικό του τουρνουά της Αμβέρσας από τον Άρθουρ Φις, χάνοντας την ευκαιρία για έναν τίτλο αλλά και ένα καλύτερο πλασάρισμα στην παγκόσμια κατάταξη.

Επομένως ο Έλληνας πρωταθλητής θα παραμείνει στο νούμερο 7 του κόσμου, διατηρώντας και μια απόσταση ασφαλείας από τον Κάσπερ Ρούντ και την 8η θέση.

Δεν ισχύει κάτι ανάλογο για την Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια αποφάσισε να μην συμμετάσχει σε κάποιο τουρνουά αυτή τη βδομάδα, κάτι που την έριξε τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη των γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα η Σάκκαρη έπεσε από το νούμερο 6 στο νούμερο 9 του κόσμο, κάτι που πλέον δεν έχει τόση σημασία καθώς είναι με κάθε επισημότητα εκτός των WTA Finals.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ