Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: «Ακόμα και αν δεν ήμασταν τενίστες θα μπορούσαμε να είχαμε βρει το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη» (vid)

Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: «Ακόμα και αν δεν ήμασταν τενίστες θα μπορούσαμε να είχαμε βρει το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μίλησε για την σχέση του με την τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη σχέση του με την αγαπημένη του Πάουλα Μαντόσα και δήλωσε πως ακόμα και δεν ήταν παίκτες του τένις θα είχαν το ίδιο πάθος και αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Ο Έλληνας τενίστας, μίλησε ενόψει του τουρνουά στην πρώην τενίστρια και νυν αναλύτρια τένις Μπάρμπαρα Σετ στο ServusTV.

Διαβάστε επίσης: Τέσσερις ώρες κράτησε η εκδίκαση του ντέρμπι – Βιάζεται να βγάλει απόφαση η Σταμολέκα

«Η Πάουλα μου είπε «καλύτερα να τα πας καλά γιατί θα είναι σούπερ ωραία, καλύτερα να μείνεις μέχρι την Παρασκευή (στη Βιέννη) για να έρθω να σε επισκεφτώ»

Ειλικρινά πιστεύω ότι ακόμα και αν δεν ήμασταν τενίστες θα μπορούσαμε να είχαμε βρει το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη ο ένας για τον άλλον. Απλώς έτυχε να έρθει μέσω του τένις, το οποίο είναι μια όμορφη ιστορία, επειδή το ταξίδι μου ξεκίνησε με το τένις [και] το δικό της το ίδιο. Οι γονείς μου μάλιστα γνωρίστηκαν επίσης λόγω του τένις.

«Είναι μια τόσο εύκολη αγάπη, σχέση και νιώθω ότι ανήκουμε ο ένας στον άλλον. Δεν θέλω να ακουστώ κλισέ ή γλυκανάλατος, αλλά έτσι είναι. Έχουμε εξαιρετική επικοινωνία.

«Είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που θα καταλάβει τη ζωή ενός τενίστα και θα προσχωρήσει σε αυτήν. Στην περίπτωση της Πάουλα αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κάτι που παρεξηγείται ή δεν είναι στον ίδιο δρόμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ